Foorumlaste faasanijaht vol2?
Foorumlaste faasanijaht vol2?
Mingi aeg on peas keerelnud mõte, et teha sel aastal uuesti faasanijahti, jälle Taageperas. Ma arvan, et koha tekitamine oleks mõne telefonikõne taga, probleem on ainult selles, et sel aastal pole talve olnudki ning kui talv tuleb, siis on üsna veebruar ja kõik peavad seajahti (tegelikult pole hetkel välisatatud, et kohalikud samuti seajahiga ei tegele). Aga enne kui ma need paar telefonikõnet ette võtan siis mõlgutamiseks järgmine situatsioon - enamus talve lumeta, sead tabamata, valida on kas seajaht või faasanijaht - oled endiselt huviline? Kui saaks mingi 15 huvilist kokku, siis võiks asjaga tegeleda. Seega, need, kes antud varianti ette kujutades tulemas oleks, veebruari alguses või keskel (lõpus hakkavad sportingu mehed juba pigilindu laskma), andku teada. Natuke ka sellest, mis aeg sobida võiks.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
-
Faasani jaht
Mina osaleks ka faasani jahis.
Ma siin teen vahepealse ajaviitepostituse (hiljem kustutan ära). Nimelt, elamine on bronnitud 10.-11. veebruar. Oleks vast mõistlik aeg. Õhtul selgub ka see, kas Taageperas enam faasaneid kasvatatakse. Hetkel kuulsin kõlakat, et nad olla lõpetanud, aga õhtul selgub, et mis teema sellega on. Ja kui me nüüd faasanit jahtida ei saa... vist on suht paha variant, aga enne uurin info järgi
(hetkel on uurimisel 1 variant, et kui seal pole, siis võtame mujalt ise kaasa
)

(hetkel on uurimisel 1 variant, et kui seal pole, siis võtame mujalt ise kaasa

Viimati muutis Feen, E Jaan 08, 2007 2:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
-