Karjala karukoer
Karjala karukoer
Plaan siis selline: tahan endale kutsika võtta.
Millegi pärast hing on kinni karjala karukoeras. Jaht käib ikka põdrale ja seale. Teadjad mehed kirjutage selle koerakohta. Kuidas käitub jahis ja kui pikalt ajab looma. Igasugune inf on teretulnud.
Millegi pärast hing on kinni karjala karukoeras. Jaht käib ikka põdrale ja seale. Teadjad mehed kirjutage selle koerakohta. Kuidas käitub jahis ja kui pikalt ajab looma. Igasugune inf on teretulnud.
küll siga pori leiab
-
Tuttavad Soomes kiidavad. Hea ja vastupidav tööloom. Aga pead kindlalt arvestama tõsiasja, et karjala karukoer ei sobi teiste koertega koos jahti! See pidi neil tõu viga olema, kohe teistega sõda lahti. Samas inimestega väga sõbralik. Meie pundis ka üks isane, siga ja põtra ajab hästi, teiste koertega kakleb veel paremini
Pikemalt nendest koertest kirjutatud naabrite ASE&ERÄ ajakirja 7-ndas numbris möödunud aastal.

Pikemalt nendest koertest kirjutatud naabrite ASE&ERÄ ajakirja 7-ndas numbris möödunud aastal.
karukoer
See õige jah, mis Üllar003 kirjutas karukoera tõu kohta.Meil pundis ka sama sigutikke ja põtra kiusab.Ei tea, kas teistel ka seda juhtub,et põtra võtab paremini kui siga.Kui on põdrad seamastis sees,siis need enne ette võtab ja välja lööb.Kui põtra pole,ajab siga ka hästi,kuigi sai sea käest lõhkuda.
noorus on ilus aeg
Nii koer vaadatud ja väljavalitud.
Minu poolne hinnang 5 pluss. Mina igati kutsaga rahul, kodus näidatud kutsast pilti, isegi naine peri.
Ise arvan nii : koer peab ikka oma peremehe moodi olema. Ei ole see tõsi, et Karjala Karukoer on vana õeluse hunnik. Mehed küsige Kallekese käest kui minu juttu ei usu.
Minu poolne hinnang 5 pluss. Mina igati kutsaga rahul, kodus näidatud kutsast pilti, isegi naine peri.
Ise arvan nii : koer peab ikka oma peremehe moodi olema. Ei ole see tõsi, et Karjala Karukoer on vana õeluse hunnik. Mehed küsige Kallekese käest kui minu juttu ei usu.
küll siga pori leiab
Karjala karukoer
Eile käisid jahisõbrad kutsikaid vaatamas -jahiõnne oli ka ja esimene kutsa kes notsule hambad kärsa külge lõi ning sakutama kukkus leidis kohe uue peremehe.2emast veel peremehetta
loovutamine peale 15-ndat, seni aga veel emapiima ja ajaviiteks võidu seanaha tõmbamist.
loovutamine peale 15-ndat, seni aga veel emapiima ja ajaviiteks võidu seanaha tõmbamist.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
Karjala karukoer
Mul see kutsa olemas, hakkab 3a saama. Tõeline inimeste sõber ja ka teiste koertega pole siiani ise tüli norinud. Kui aga teine ise esimesena hambaid näitab, siis on küll kuri karjas
. Võtab nii põtra kui siga. Veel üks hea omadus on see, et kütiliinist läbi minnes, tuleb varsti tagasi. Ei ole mingit ohtu, et peale igat aju peab hakkama koera otsima. Miinuseks on, et hääl on madal ja ei kostu nii kaugele kui laikadel. Mina olen küll oma koeraga väga rahul.

Karjala karukoer
Hääl tal natuke madalam küll aga tänu sellele ka hästi eristatav teistest külakoertest kes ka usinasti jahile kaasa hauguvad ning neid pole vähe.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !