Mart kirjutas:
Kult, urgitse ikka, eriti, kui on mitmeid kordi kasutatud kestad. Nii võib oma elu trofeest ilma jääda. Statistika järgi on suurim protsent tõrgetest tingitud sütikuava puhastamata jätmisest. (Pole minu väljamõeldis)
Minu kogemust mööda annab tõrke hoopis see kui sütikut korralikult põhja ei vajutata

Sõberb siin laenas esmakordselt laadimis komplekti ja tulemuseks oli ,et pooled paugud ei läinud lahti! Vajutasime siis sütikud üle ja enn-näe imet......

Peab ikka päris pime olema kui lastud sütiku alasi peaks pesasse jääma ja sinna uus sütik peale surutakse.Siis vast tuleb tõesti tõrge.See aga ,et nüüd see mõni tahmatükike sinna pesase jääb ,ei põhjusta nüüd kindlasti tõrget! On saanud vanasti neid torniga välja toksida ja selliseid pesa puhastamis vidinate peale ei osanud mõeldagi. Kindlasti võiv veel tõrke anda mitte korrektselt paigaldatud sütik ,st. sütik surutakse mingi vale nurga all pesasse ,vigastades sütiku külge.
Mingil juhul aga ei väida ,et neid kõike operatsioone ei võiks teha.Minu puhul räägivad aeg ja mugavus/laiskus liiksete liigutuste vastu!

Mitte keegi ei garanteeri,et täites täpseid laadimis juhiseid tõrget ei tekki! Ja kui see unelmate trohfee peakski pääsema ,siis loomal peab ka õnne olema!
Kivi kotti!