Mis seal ikka.
Aeg. Pakkusin välja kuupäevad 12 ja 19 mai, aga kuna keegi miskit ei arvanud neist kuupäevadest siis panen paika 12 mai. Alustada võiks kell 11:00, et siis ei pea kaugema kandi mehed eriti vara tulema hakkama.
Tingimused. Laskmise jagaks kaheks.
1. 100m
2. 300m
Kummaltki distantsilt võiks see toimuda nn. vabadel tingimustel. Kes kuidas oma püssist viimast välja suudab võtta.
Ma ise võtan kaasa liivakoti ja teki, mille pealt lasta. Neid võin ka teistele jagada laskmiseks. Kui on soovi, toon kohale ka laua ja tooli, mille pealt lasta saab. Selleks tuleb eelnevalt mulle märku anda.
Tehnikast. Min. kaliibri piirangut ei tee. Vast päris 22LR`ga keegi ikka ei tule ja sileraudsetega lollusi ka ei lase teha.
Optika suurendusele, mida laskmiseks kasutada, piiranguid ei tee.
Märklehtedest. Prindin ise välja märklehed
http://www.marandi.fie.ee/jahipaun/pild ... nter-3.gif
ja
http://www.marandi.fie.ee/jahipaun/pild ... nter-1.gif
ning kleebin need papile. Iga laskja saab valida kahe lehetüübi vahel. Märklehe 10 suurus saab olema 1 toll (päris pirakas kärbes või mis

). Esimest neist lehtedest olen ise kasutanud 300m laskmisel ja väga hea lasta 12X optika suurendusega.
Niipalju laseks asja vabamaks, et kes soovib, võib musta markeriga musta ala suuremaks värvida (need kes läbi optika piisavalt hästi ei näe). Selles suhtes vahet pole, tabamisalad on kõigi jaoks sama suured, mida arvestatakse.
Kummaltki distantsilt lastakse 10 lasku ja tulemused summeeritakse.
Autasustamine.Suurima punktisumma väljalasknu on võitja ja saab karika (tegelikult kärbse), mille ise välja panen.
Koht. Tartumaal, Uniküla lasketiirus.
Rahast. Ainuke asi mis minu nägemuse kohaselt raha võiks võtta on instruktor, kes räägiks 300m laskmisest. Selle tegelase otsimisega tegelen ja kui miskit selgub, annan siin ka teada. Muude asjade eest raha ei küsi.
Registreerumine. Võimalusi on mitu. Andke siin selle teema all märku, saatke privaatsõnum või e-mailiga
janekkuld@hot.ee
Jagan infot ja vastan küsimustele ka telefoni teel
56 657 489 nimeks Janek
Mis muud kui jään ootama massilist registreerumist ja hakkan siia neid nimesid vaikselt kirja panema.
Muu. Igaks juhuks. Mingit lolluse tegemist ei toimu. Kõik on kenasti kained ja järgivad kenasti ohutustehnikat ja arvestavad teistega. Sellisel juhul saab see üks tore üritus olema.
Osalejad.
1. Kakuke
2. Kult +võimalusel pojaga
3. Kallekke
4. Rajaleidja
5. Feen (mingi aeg)
6. WSM
7. Mart
8. Mart Tasane (Teesoost viiekesi)
9. honkomees (kui kardulas jääb panemata)
10. Puukoi
11. Arv
12. Peeter tuleb koos "kutsikaga"
13. UNN (kui kevadtööd lasevad)
14. Pri:t
15. Zakslane
16. Arles (osaleb Elva võistluse kõrvalt)
17. Teadjamiis (tuleb kui Aljoša ei sega)
18. Kraavik
19. Meelis
20. Sergo
21. Patterdale&Co neljakesi
22. Intu, kui leiab transpordi
23. Mosse
24.