Sookured tegid juba 1 aprilli hommikul akna all poole üheksa ajal oma veeradtunnise pulmatantsu (a`la Animalsplanet) koos trompetisooliga ära ja siis asusid kahekesi just seda kulu nokkima. Millestki peab ju seni ära elama Ja üleüldse tuleb neid juba nädal otsa tasapisi.
Oxoma kirjutas:Mul halb eelaimdus, et see krdi linnugripp paneb sügisese linnujahi p...e!
Estlander kirjutas:Parem karta, kui kahetseda. Mina ei puutuks sõrmeotsagagi ei hane ega parti...
jne,jne,jne
Nii mõnigi tutvusringkonna jahimees rääkis selle "buumi" ajal et tema enam sügisel küll ühtki lindu ei julge puutu!?
Paistab et see asi suht maha vaibunud ja ammu ununenud ja nagu teadajamad mehed rääkisid, et ega meite maadele see asi ilmselt ei pruugigi jõuda!
Praegu on igatahes see paganama huvitav jaht käimas ja paistab et ikka "plärtsutajaid" jõgede ja järvede ääres leidub ning see haigus õnneks meile (ega ka naaberriikides) viimasel ajal ei kummita!
Kevad juba täies jõus ning "linnugripp" samuti kohal. Nimelt nädal tagasi asjatas luigepaar maja taga veesilmal oma tegemisi ning eile hommikul tööle minnes otsis haneparv söögipõldu. Olid teised päris madala lennuga, aga vist teeääres sobivat ei leitud ning lõpuks võeti siht "Päälinna" poole. Huvitaval kombel ei ole ajakirjandus veel teemat üles tõstnud. Igatahes loodan, et asjad laabuvad sama rahulikult kui 2006 aastalgi.
Kui ajakirjandus kisa ei tõsta st, et siis pole põhjust. See oli lihtsalt hale, et igat surnud lindu eestis seostati kohe linnugripi surma juthumiga, tegelikult polnud asi nii hull ja see ei jõudnud eestisse ega jõua ka. See on vähemalt minu arvamus.
Kas tõesti võrreldes 2005 aastaga lähemale tulnud? Peab hakkama kaardi pealt mõõtma kas meile lähemal Baierimaa või Rügeni saar (seegi oli vähemalt 2005 aastal Saksamaa oma)
Ei saanud rahu, mõõtsin Viamicheliniga ära. Nii ongi, Rügen poole lähemal ja ka täna Saksamaa osa
Viimati muutis Beretta, K Mär 11, 2009 4:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
No nali on , jälle paanika lahti. Kui sa ei uju koos 500 pardiga mudases lombis ja ei määri ennast nene verega pealaest jalatallani, pol sul miskit karta.