piprapood on kadunud?
piprapood on kadunud?
tartus on piprapood uksed kinni pannud, väidetavalt klientide nappuse tõttu. samuti on suletud piprapoe internetipood http://www.pipar.ee
kas keegi on kursis, on tallinnas nende pood veel alles ja kus see asub? või on tallinnas mõni teine pood, kus sellist kraami saab.
kas keegi on kursis, on tallinnas nende pood veel alles ja kus see asub? või on tallinnas mõni teine pood, kus sellist kraami saab.
oi pagan, oioioioi. Kus kohast nüüd siis maitseaineid saab :S Mul oli plaanis tuleval nädalal seal suuremat sorti sisseostud teha. Eks siis tuleb hakata Kilulinnas käima.
Halb lugu on see, et mul raamat on suuresti üles ehitatud nendele maitseainetele. (nojah, see mis veel avaldamist ootab ja nokitsemist vajab).
Halb lugu on see, et mul raamat on suuresti üles ehitatud nendele maitseainetele. (nojah, see mis veel avaldamist ootab ja nokitsemist vajab).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Aga sellised asjad nagu Hawaii, Peha, Argentinia, praeliha vürtsisool jne... neid lihtsalt suurte poodide riiulitest ei saa. Siin pole muidugi muud kui tuleb kohaneda. Lisaks tuleb kirjutada ümber hulga retsepte.
Lisaks, eile kuulsin seda teemat, et Piprapood ei pannud lihtsalt uksi kinni, vaid lõpetas lasusa pankrotis, kuna kasum jäi üürihindadest väiksemaks. Samas, mine sa hullu tea.
Lisaks, eile kuulsin seda teemat, et Piprapood ei pannud lihtsalt uksi kinni, vaid lõpetas lasusa pankrotis, kuna kasum jäi üürihindadest väiksemaks. Samas, mine sa hullu tea.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Tallinnas pidi alles olema. Seega, mingi võimalus veel on maitseaineid saada. Aga mureliuks teeb küll nende tegevuse koondamine. Ma nagu lootsin pigem laienemist... seni oligi kena kuni asuti Tallinnasse, Pärnusse... aga nüüd isegi Tartu oma kinni.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Lisaks ehk veel seda,et need retseptid tunduvadki liiga maitseainelembsed olema.Liha osa nagu väheks jääb ja kaob selle maitseainekoguse taha ära,et liha 200g aga muid asju ikka pool kilo vähemalt ja kui juhtub ,et liha panemata jääb,ega eriti tunda annagi.Ega maitseaintega tehtud paha pole aga palju neid jahimehi on,kellel väljamaa maitseainepood käepärast on,eriti veel maamehed?Retseptid võiks ollagi veidi lihtsamad ja põhiliselt kodumaisel lisandil tehtavad,et porgant, kapsas,tomat jne. maitseks sool, pipar,vürts jms.Selliseid lihtsamaid asju ju igal perenaisel käepärast kodus olemas,muidu on nii,et hakkan seapraadi tegema ja lähen ostan mitmesaja krooni eest lisandeid juurte,kui neid üldse õnnestub saada.Aga kui ei õnnestu saada?Pealegi pidi maitseaine tervisele pahasti mõjuma(paneb peeretama).
noorus on ilus aeg
-
- Postitusi: 2633
- Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm
Siin foorumis avaldatud repseptid on vast ikkagi iga ühe oma avastused ja katsetused. Köögis toimetades ja katsetades erinevate maitseainetega ei mõtle vist keegi, kas need maitseained ülejäänud foorumi rahvale kättesaadavad on või ei. Alati saab mõne maitseaine ära jätta või siis millegagi asendada.
Kui retseptis sees hawai steak või peha või ulukiliha vütsisool siis mis nipiga selle asendad?
Tunnistan, et mina jään küll siin kohal hätta. Kui just Feen välja ei nuhi, et mis kompott see tegelikult on, et mis vahekorras, mida kokku segatud.
Ma ise isiklikult ei kirjutaks retsepte isegi selliselt kokku, et Santa-Maria mingid segud sees. Mine tea, otsustab mõni suurem äri selle ülesse osta ja siis anna raamatule 5a pärast seletus juurde, et nüüd kallid lugejad mõelge Santa-Maria ümber Spice & CO`ks.
Vaadake, kui lihtne oli Peeter Karral oma retseptiraamatut kordustrükki nüüd anda.
Tunnistan, et mina jään küll siin kohal hätta. Kui just Feen välja ei nuhi, et mis kompott see tegelikult on, et mis vahekorras, mida kokku segatud.
Ma ise isiklikult ei kirjutaks retsepte isegi selliselt kokku, et Santa-Maria mingid segud sees. Mine tea, otsustab mõni suurem äri selle ülesse osta ja siis anna raamatule 5a pärast seletus juurde, et nüüd kallid lugejad mõelge Santa-Maria ümber Spice & CO`ks.
Vaadake, kui lihtne oli Peeter Karral oma retseptiraamatut kordustrükki nüüd anda.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Ega see Tallinna omagi antud ruumides pruugi kaua püsida. Need keldriruumid millised ta praegu asub on vanas puumajas. Asukoht Olümpia hotelli ja Stokmanni vahel. Vaevalt selline " magus kinnistu" sinna selle väikse puulobudikuga kauaks jääb...
Aga samas olen ma seda meelt kogu aeg olnud, et kasutada nn. "kohalikele" harjumuspäraseid ja enamusest kauplusest kättesaadavaid maitseaineid. Ise ka sealt piprapoest asju ostnud ja proovinud- peale maitseainete eksootilise välimuse ei ole minul küll õnnestunud midagi sellist avastada et nüüd ainult antud toodangut tarbima pean.
Kui veel koduaed ka olemas ning seal ka ürdipeenar-mis sa hing veel tahad .
Aga samas olen ma seda meelt kogu aeg olnud, et kasutada nn. "kohalikele" harjumuspäraseid ja enamusest kauplusest kättesaadavaid maitseaineid. Ise ka sealt piprapoest asju ostnud ja proovinud- peale maitseainete eksootilise välimuse ei ole minul küll õnnestunud midagi sellist avastada et nüüd ainult antud toodangut tarbima pean.
Kui veel koduaed ka olemas ning seal ka ürdipeenar-mis sa hing veel tahad .
ikka lõbusalt