Zeiss Conguest
Zeiss Conguest
On siis selline odavama otsa optika Zeissil hinna poolest,valmistatakse teist ka vist Saksas,garantii korralik ja muidu andmed ka. valmistatakse teda tollise toruga.
hakkas nimelt huvitama selline mudel kui 3.5-10x50 mil-dot valgustatud ristiga 11 valgus astet. Saaks kätte kuskil 11.5 tuhande eeku-ga.
kas kellelgi selline olemas et oskaks kommentte jagada?
hakkas nimelt huvitama selline mudel kui 3.5-10x50 mil-dot valgustatud ristiga 11 valgus astet. Saaks kätte kuskil 11.5 tuhande eeku-ga.
kas kellelgi selline olemas et oskaks kommentte jagada?
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
-
Ära jama,vaata ikka mingi kolmekümnese toruga asi ,kui rist valgustatud ,siis oleks ikka maximum ka valgusjõust vaja võtta. Lihtsalt omal hakkab pärast süda kripeldama ja ühel heal päeval sead sammud uuesti poodi!
See nagu koera saba tükkikaupa raiumine ,et ehk pole nii valus ,kui korraga!
Kivi kotti!

Kivi kotti!
Zeiss Conguest
Ega ma endale,mul juba on 30milline aga sõbrale ,kel Zos kõndima läks.
aga mehed kas te seda teate et öiroliit keelas Zeissil ja teistel tippoptikate valmistajatel anda garantiid üle 25 aasta euroaladel.
aga mehed kas te seda teate et öiroliit keelas Zeissil ja teistel tippoptikate valmistajatel anda garantiid üle 25 aasta euroaladel.
Re: Zeiss Conguest
Kallekke kirjutas:aga mehed kas te seda teate et öiroliit keelas Zeissil ja teistel tippoptikate valmistajatel anda garantiid üle 25 aasta euroaladel.
Pane meile link ka, kus kohast seda lugeda saaks.
Zeiss Conguest
Mart soovis et:
Linkki pole praegu aga lugu tuli koos sõbraga Soomest nädal tagasi, kes koprajahis käis ja endale uue Zeiss marki optika oli ostnud-oligi müüja ütlend et asi nüüd nii ja saadki varasema 30-ne aasta asemel 25 aastat Zeissile takuu. võin muidugi talt küsida et mis poes ja kuida-mõte oli sellist suunda et kas siin ka keegi midagi siukest kuulnud on.
Linkki pole praegu aga lugu tuli koos sõbraga Soomest nädal tagasi, kes koprajahis käis ja endale uue Zeiss marki optika oli ostnud-oligi müüja ütlend et asi nüüd nii ja saadki varasema 30-ne aasta asemel 25 aastat Zeissile takuu. võin muidugi talt küsida et mis poes ja kuida-mõte oli sellist suunda et kas siin ka keegi midagi siukest kuulnud on.
-
Olge head ja seletage mulle millise väega annab 30mm optika putk valgusjõudu rohkem kui 25 mm? Sõltub ju asi ikka otsa läätsest. Võtke enne minu materdama hakkamist mõni optika tootja koduleht lahti ja vaadake kui väikeseks kujutis tegelikult enne silmani jõudmist "pakitakse"
Minul isiklikult on asi selge aga paistab,et siin on rahvast kes usub veel paljusid linnalegende.
Minul isiklikult on asi selge aga paistab,et siin on rahvast kes usub veel paljusid linnalegende.
naised saunas rääkisid
teadjamiis kirjutas:Olge head ja seletage mulle millise väega annab 30mm optika putk valgusjõudu rohkem kui 25 mm? Sõltub ju asi ikka otsa läätsest. Võtke enne minu materdama hakkamist mõni optika tootja koduleht lahti ja vaadake kui väikeseks kujutis tegelikult enne silmani jõudmist "pakitakse"
Ega tegelikult polegi mingit vahet , vâhemasti seda kinnitavad aastakûmmnete pikkust kogemust omavad optika parandajad . Puhas reklaami ja mûûgi strateegia ! Kuna jah , seda arvamust jagavad praktikud , siis teoreetikud sellega nôus pole , kuna seda pole kuskil avaldatud reklaam materjalis kirjas