metssead tulevad kodu juurde ja sungivad
metssead tulevad kodu juurde ja sungivad
Tere!
Mul on selline mure, et metssead tulevad kodu juurde ja sungivad kartulimaad (söövad kartulit), kas on võimalik neid kuidagi eemal hoida?
Püssi mul pole. Kardavad nad midagi?
Mul on selline mure, et metssead tulevad kodu juurde ja sungivad kartulimaad (söövad kartulit), kas on võimalik neid kuidagi eemal hoida?
Püssi mul pole. Kardavad nad midagi?
Selline mure siin mitmest jutust läbi jooksnud ja vastuseid ka saanud.See kusevärk eriti ei toimi, palju parem on läbihigistatud sokid või jalarätid.Saad ka nii teha,et kui kodus sauna teed, paned mingi riide lavale külje alla,higistad korralikult ja pärast riputad põlluveerde toika otsa.Siga kardab just seda higilõhna.
noorus on ilus aeg
-
Meie kartulipõldu kaitseb maasisse kaevatud servaga traatvõrgust aed milles veel viis okastraati sees ja sead tulevad ikka paar korda aastas sealtki läbi. Aga naabrimees kaitseb oma palju suuremat põldu raadioga. Keset põldu posti otsa on pannud tavalise kaasaskantava raadio ja käib seda iga õhtu hämarikus sisse lülitamas ja hommikul jälle välja. Toimib, aga mitte 100%
Meil ka 1 mees hoidis autot põllu ääres, raadio mängis igal õhtul. No, päris auto juurest ei lasknud, aga ega need seal väga kaugel, põllus, sellest polnud. Võid siis kombineerida neid higikaltsudest hernehirmutisi, uriinipurke, ja ka raadiot kuulata, kui võimalik. Äkki siis on plats puhas.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
ulukid
Meil siin just siuke komme sööta viies et mees kes pukis käib, laseb ka põie alati torni alla tühjaks-siga harjub ruttu ära ja tuleb paremini välja metsast kui sama mees pukis vaikselt aga kui higisena pukki lähed siis küll jama suur,saad puhkimist kuulata mitu tundi ja lõpuks ikka sama targalt koju tagasi.
hundijahti pidades ka parim vahend piiramisega otsaette tulnd higi kulu või okste külge pühkida-käega siis.
hundijahti pidades ka parim vahend piiramisega otsaette tulnd higi kulu või okste külge pühkida-käega siis.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
See raadio asi peaks tepsima. endal küll kogemus ainult kirsside päästmisega suvekodus. Vana kell-raadio kilekotti ja kirsipuu otsa ja kõige jubedamat "vaibakloppimist" 24 tundi päevas.
Viimati muutis Beretta, N Apr 19, 2007 10:24 am, muudetud 1 kord kokku.