huvitavat metssigadest
Kui vaadata seda sea suurust, siis peaks see jurakas olema raskem, kui 400+ kg. Ise olen näinud u 320 kg siga. Kui visuaalselt tollele 100 kg juurde panna, siis ei saa kuidagi nii suurt siga kokku. Kui kõrvutada seda siga näiteks noore jõehobuga, siis hakkab asi juba sinna 1 tonni poole kiskuma.
See muidugi selline oleks ja võibolla jutt, kuid mõte jääb samaks, midagi on selles loos veel segast.
See muidugi selline oleks ja võibolla jutt, kuid mõte jääb samaks, midagi on selles loos veel segast.
Olen ka elus ,siis kui pekk veel moes oli,ühe üle 300kg sea tapmise juures abiks olnud.Karvavõtu mold oli ikka lojust nii täis,et vett mahtunudki.Kui tahtsime teist külge pöörata siis vedasime traktoriga üles.Meite kandis oli ühel mutil ka 400kg raskune siga.Muuseas selle sea pekk sulas ahjupotis nii ära,et järele jäi ainult vedel rasu.See ameerika monstersiga tundub suur juba sellepärast,et siga on esiplaanil ja väike poiss kaugemal sea taga.Oleks täiskasvand mees istunud sea ees,tunduks loom poole väiksem.
Huvitav kas sul on metsas kaal, ja sa nägid kui siga ajust tulles sealt üle jooksis?skog kirjutas:Kui vaadata seda sea suurust, siis peaks see jurakas olema raskem, kui 400+ kg. Ise olen näinud u 320 kg siga. Kui visuaalselt tollele 100 kg juurde panna, siis ei saa kuidagi nii suurt siga kokku. Kui kõrvutada seda siga näiteks noore jõehobuga, siis hakkab asi juba sinna 1 tonni poole kiskuma.
metsas käi tasa tasa.....
robi1 kirjutas:Huvitav kas sul on metsas kaal, ja sa nägid kui siga ajust tulles sealt üle jooksis?skog kirjutas:Kui vaadata seda sea suurust, siis peaks see jurakas olema raskem, kui 400+ kg. Ise olen näinud u 320 kg siga. Kui visuaalselt tollele 100 kg juurde panna, siis ei saa kuidagi nii suurt siga kokku. Kui kõrvutada seda siga näiteks noore jõehobuga, siis hakkab asi juba sinna 1 tonni poole kiskuma.
Kui sa sellist kaalu kasutad, siis võid rääkida meile oma kogemustest, mina räägin 320 kg koduseast. Et teda kaaluda, pole ma teda metsa ajanud, aju korraldanud ja kaalu peale sihtinud. Liiga tülikas lihtsalt. P.S. Kui mul 13 postitust on, siis see ei tähenda et ma 13 aastane olen.
Huvitav üldse, kust robi1 loeb välja, et skog metsas kaalu kaasas kannab ja sigu sinna peale ajab..aga see selleks..
uurisin ja puurisin pisut netist seda lugu ja paistab, nii on ja nii jääb. väike parandus aga selles, et kaaluks oli 470-480kg.
( http://www.foxnews.com/story/0,2933,275524,00.html )
väike vihja veel, et 1 pound(nael) = 0,453,6 grammiga.
uurisin ja puurisin pisut netist seda lugu ja paistab, nii on ja nii jääb. väike parandus aga selles, et kaaluks oli 470-480kg.
( http://www.foxnews.com/story/0,2933,275524,00.html )
väike vihja veel, et 1 pound(nael) = 0,453,6 grammiga.

Kaks eestlast, kolm arvamust