Lehes jutt,et lombi taga murdis karu 11a koolipoisi aga karu pilt tehtud pruunkarust mida seal minu teada olla ei tohiks?Tea kas lugu jälle selline nagu see "tonnise" metseaga laskmisega oli,peaasi,et kuulsaks saada?
Mida arvate?
karu murdis poisi
-
Eks pildiks on võetud mingi suvaline karu pilt. Aga millal huvitav USAs see isadepäev on, et sai kindlaks teha, et just see karu poisi sõi? Oletan, et seda saab mao sisu järgi teha. Või saab seda veel mingit moodi kindlaks teha? Meie moodi novembris vist neil isadepäev ei saa olla. Vastasel juhul oleks tegu ennustusega, et selle aasta novembris murrab karu poisi maha, aga karu ise on juba surnud 

-
-
Lugesin artikli kommentaare. Üks kommenteerija väitis, et saja aasta jookul pole huntide inimsöömise juhtumeid esinenud. Las loeb 80-ndate "Ohotasid" - seal on ühes artilis ikka paarkümmend juhtumit detailselt kirjeldatud (kuna tegemist on mingi valikuga, siis jäi mulje, et juhtumeid oli tunduvalt rohkem). Autor sai infot minu mäletamist mööda kas miilitsa või KGB arhiividest, aga võib artikli üle lugeda ja täpsustada. Juhtumid Venemaa Euroopa osast ja aeg ca 1941- viiekümnendate algus. Mul on see "Ohota" kodus olemas ja saab täpsustada kui kedagi väga huvitab, ma ei tea kas ma ise küll viitsin mitu tundi ajakirju lapates tööd teha, aga see on võimalik, möödunud aastal lugesin seda veelkord. Minu mäletamist mööda mainis viimase suure sõja aegsed inimsöömise juhtumeid Venemaal ka Ilmar Rootsi oma raamatus "Tuli susi soovikusta", aga raamat pole hetkel minu käes, et seda kontrollida.