mõte polegi hakata neid mingi õhupüssiga nottima vaid lihstalt omada rahvapoolset toetust ideele, et kajakad linnakeskkonnas ON "kahjurid".
jah, üks asi on nende äärmsielt happeline sitt.
teine asi on nende vähemalt sama hapu okse, mida nad üsna suvaliselt IGA nende arvates veidigi ohtliku objekti pihta lennutamast ei kõhkle.
kolmandaks on nad ÄÄRMISELT ülbed ning võimutsevad lausa koerte-kasside üle, kui koer/kass on veidigi nõrgem/väiksem ja olen näinud, et kajakas lihstalt ründab väiksemat koera, kes kõigi nõtete kohaselt rihma otsas jalutab. mul endal oli näiteks amstaff, kes pealtnäha polegi suur ent kes tõugu tunneb, see saab aru, kellega on tegu. jalutasime. küllap oli kuskil muru sees mingi alles lendamist õppiv kajakapoeg ja kajakavanemad lihstalt ründasid ühel hetkel mind ja mu koera. amstaffi südikust ja füüsilisi võimeid arvesse võttes polnud järgnev ime - koer lihstalt hüppas umbes 2m kõrgusele, haaras ühe vanakajaka hambusse ja sekund hiljem oli temast järel vaid üks verine tomp. iseenesest ei saa ma seda koerale pahaks panna sest ta
kaitses nii ennast kui mind aga sellele järgnev kohalike "tuvitädide" sajatamine oli üle igasuguse taluvuspiiri.
see juhtus aasta tagasi, eelmisel suvel. SEL suvel TEAVAD KÕIK kohalikud kajakad, kes ma olen

vähe sellest - isegi mu töökohakajakad umbes 10km eemal teavad, kes ma olen!!!!!!!!!!! ilma mingi naljata! asi on nii võttes täitsa tõsine sest nagu ma koju või tööle hakkan jõudma, on mul mingi kuradi parv pea kohal tiirlemas ja kes aga suudab, see situb. õnneks pole veel pihta saanud.
järgmine globaalne brobleem on nende eluolu. mingil ebamaisel moel elavad nad oma elu 24/7. s.t. et sina korraliku tööinimesena püüad öösel MAGADA. NEMAD aga arvavad, et õudselt lahe on sõna otseses mõttes öö otsa ringi lennelda ja röökida. ja just seda nad täiesti süüdimatult siis ka teevad. otse su akende all. tulemuseks on hommikune magamatus, punased silmad jmt.
kui veel edasi minna, siis jõuame otseselt hügieeniliste probleemideni. on küll korralikud prügikonteinerid jmt aga need kajakad-rajakad suudavad mingi imenipiga prügikastidesse tungida ja kõik läbu laiali kiskuda. muud linnud sellega hakkama ei saa, küll aga püherdavad pärast kajakaid nende laialikistud prügis.
oeh...no eks igaüks teab seda kõike ka ise....