püssid kappi ja beebipillid kotti (kas jahimeeste tulevik?)

Kui satud netis surfates huvitavatele lehekülgedele ,siis siia võiks neid teemade kaupa kirja panna.
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

püssid kappi ja beebipillid kotti (kas jahimeeste tulevik?)

Postitus Postitas enki »

http://www.loomakaitse.ee/foorum/viewtopic.php?t=41 Huvitavad ideed ka mõnede inimeste peades liiguvad :shock:
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Ma ei paneks seda jama tähele seal. Ekstremistid on alati tootnud vihkamist ja vaenu.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Lugesin läbi ja ... ei midagi, täiesti läbimõtlemata mõte. See rohelistele ju omane mõtteviis - mitte mõelda roheliselt. Grupp noori (kel pole veel analüüsivõimet välja kujunenud) rakendatakse teatud seltskonna vankri ette ja siis manipuleeritakse nendega. See nagu paljude "mulliorganisatsioonidega", mõeldakse välja organisatsioon, loodakse "mull". "Mulli" puhumiseks on aga vahendeid vaja, selle eesmärgi täitmiseks kaasatakse liikmeid ja kerjatakse annetusi, asja eesmärk on aga "Mulli" loojate heaolu suurendamine, mida paremini mulli puhutakse, seda paremini "mulliloojad" elavad.
Aa vaadake, kui vilkad adminnid seal on, istuvad vist 24 tundi arvuti taga ja katsu sa piiksatada.
Kasutaja avatar
Olgerd
Postitusi: 787
Liitunud: P Apr 09, 2006 5:16 pm

Postitus Postitas Olgerd »

Jahipidamine on kõige parem viis loomade arvukuse kontrolli all hoidmiseks. Kui hakata keemiat kasutama, see oleks veel vähem rohelisem või mis?
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Seal vist ikka päris lollide kaader koos. Kui nad oma süstimise ja kemikaalide manustamise lõpetaksid, siis ehk tuleks seal kunai ka normaalseid mõtteid
enki
Postitusi: 143
Liitunud: E Mai 08, 2006 11:27 am

Postitus Postitas enki »

Ikka lööb pahviks millised mõtted inimeste pähe hakkavad igavusest pugema.
No endal kogemused koduloomade keemilise tiinustõrjega. Tuleb tabletti küll iga nädal anda (proovi sa iga nädal kõik emased metsloomad korraks kinnni püüda :D ) aga need doosid on ikka väga umbes pandud. Paariaastase kasutamise järel on emaka ja nisade kasvajad peaaegu kindlalt garanteeritud. omal saime arstijuurest kassi kolmandiku võrra kergemana tagsi peale oppi. :(
Õnneks vaadates tolle lehe kasutatavust ja uute kommide ja uudiste postitussagedust siis pole sellise mõttelaadiga inimesi veel õnneks meie urbaniseeruvas Eestis tekkinud :roll:
Kasutaja avatar
metsavana
Postitusi: 82
Liitunud: K Okt 20, 2004 6:23 pm

Postitus Postitas metsavana »

Huvitav kas need rohelised on hele või tumerohelised? Ja kas kapsa söömine tõesti hävitab aju? Nende foorumit lugedes , on nad enamus ikkagi lihasööjad , ja tahaks teada kuidas loomi tapmata nad seda liha siis saavad Tähelepanek veel asjast, et värvitoonide nimedega grupeeringud jne on alati vähemuste esindajad . Kui see neile rahuldust pakub siis jahvatagu aga oma''tarkasid'' mõtteid edasi , kuulajaid neil suht vähe õnneks .
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

metsavana kirjutas: ja tahaks teada kuidas loomi tapmata nad seda liha siis saavad.

Nad söövad lihatomateid
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Ning keemilisi lihatablette, et aju kiiremini pehmeneks...
Kui see "lapseke" saab teada nende "tablettide" tagajärge loomadele ja toitumisahelat pidi ka inimestele (kui liha ei söö siis looma sõnniku kaudu taimedesse ladestunud keemia), siis ehk muudab oma seisukohta või siis kaldub veelgi rohkem äärmusesse ning süüdistab enda tõbedes ning suutmatuses ise lapsi saada jälle jahimehi...
ikka lõbusalt
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Lastesaamisel muidugi jahimehed süüdi,paugutavad öösi püssi ja ehmatavad naistel selle lastetegemise isu ära. :D
Muidugi olen ka eelkõnelejatega täitsa nõus,küllap need pärisrohelised söövad seda kuntsliha mis vabrikus tabletina toodetud ja kui vaadata praegust vorsti,siis tundub rohelist värvi olevat seal küllaga.
noorus on ilus aeg
Teesoo laskurklubi
Postitusi: 72
Liitunud: K Juun 21, 2006 12:39 pm

Postitus Postitas Teesoo laskurklubi »

Need ei ole mitte rohelised vaid mürk rohelised. Ja kui nad ei taha süüa tapetud või kütitud looma liha las korjavad teeäärest korjused ära ja tehku kotletti. :twisted:
Kasutaja avatar
Kallekke
Postitusi: 299
Liitunud: K Jaan 03, 2007 9:13 pm

metsloomade arvukuse reguleerimine keemilisel teel

Postitus Postitas Kallekke »

Nii lolli juttu ei ole ma veel oma eluajal kuulnud!!!

Selle poolearulise catrini( loomakaitse foorumist)enda viljakust ei peaks mitte piirama, vaid üldse midagi ära lõikama et vältida selliste juurde sigitamist Eestisse.
nagu seal metsas käiakse ainult arvukust reguleerimas.
tunnen kaasa kõigile kel pole jahi-,kalamehe verd antud!!


p.s kui sa catrin loed seda artiklit minu arvamusega(ja kindlasti loed)siis soovitaks sul geneetika korrastamiseks kiiresti abi otsida.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
sergo
Postitusi: 435
Liitunud: N Dets 15, 2005 1:21 am

Postitus Postitas sergo »

mul ei ole roheliste kui niisuguste vastu mitte midagi, pigemini pooldan paljusid nende mõtteid, aga tsitaadis toodud lingis olev jutt tundub küll ülitobe olema. Et siis mingi tibi võtab endale õiguse jumala pärusmaale kolida? Parim mida ta teha saaks inimkonna hüvanguks oleks ennast keemilisel teel kastreerida, soe soovitus, proovi ise järgi enne kui teiste peal eksperimenteerima hakkad ja lauslollust mis tükati marutaudiga võrreldav edasi kannad. Või on see tee juba läbi käidud? Kas mõtteavaldus toetus isiklikele kogemustele?
Ka ei ole ma usklik, seda vähemalt tavamõistes. Aga ehk on siin tegemist mitte niivõrd rohelistega kui nende nn. "loomakaitsjatega"? Kogu selle tibi jutt on jura, kui soovite, siis teile suvalises astmes. Lugupidamisega kogu loodu ja elava vastu, teie sergo.
Kasutaja avatar
Olgerd
Postitusi: 787
Liitunud: P Apr 09, 2006 5:16 pm

Postitus Postitas Olgerd »

Täpselt, endal pole ka roheliste vastu midagi, aga need inimesed seal on liigagi rohelised, nende mõtted jms, see on haige!
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Minuarust tundub see lapseohtu tibikese joru olevat.Eks ta oma lapsearuga nüüd püüab maailma paremaks muuta ja seda siis mürkroheliste silti kaela riputades.Lapsel lapse jutt ja arvan,et jahimees võiks selle peale lihtsalt köhida,mis sa rumala lapsejutu peale ikka kostad,küll elu õpetab ja asjad selgeks teeb.Meil ju avalik foorum,las laps siis kallistab oma mõmmikesi ning jänkukesi ja ajab enda arust tarka juttu ka.
noorus on ilus aeg
Vasta