Jahieeskiri
Jahieeskiri
Hei foorumibossid!Selle aasta aktiivsed jahid on juba peale alanud.Paljud seadusekuulekad jahimehed tahavad jahiajad ja eeskirja üle lugeda aga siinne jahieeskiri on aegunud.Viimased Villu tehtud täindused-parandused on sisse viimata.Jõudu teile!
http://www.riigiteataja.ee Otsing: jahieeskiri. Seda tasub ikka vahepeal lugeda.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Vaata,kui tore,et sa Feen selle http://www.riigiteataja.ee üles leidsid
Mina olen nii loll,et ei leia ja tahan jahieeskirja abimaterjalide alt lugeda.Pealegi tahan ma koeraga kitsejahti minna,aga nende eeskirjadega ei saa.

sooviku kirjutas:Ja-jaa,olen lugenud.Ma proovin ennast selgemalt väljendada.Tehke nii:Jääger-online,klõps-->abimaterjale,klõps-->lingid,klõps-->jahieeskiri,klõps...ja näe,ongi see aegunud asi millele ma vihjasin.
Sellele saidile on abimaterjalides link aga selle saidi uuendamine ei ole kahjuks meie võimuses.

zakslane kirjutas:sooviku kirjutas:Ja-jaa,olen lugenud.Ma proovin ennast selgemalt väljendada.Tehke nii:Jääger-online,klõps-->abimaterjale,klõps-->lingid,klõps-->jahieeskiri,klõps...ja näe,ongi see aegunud asi millele ma vihjasin.
Sellele saidile on abimaterjalides link aga selle saidi uuendamine ei ole kahjuks meie võimuses.
äkki siis link teisele saidile e RT või üldse mitte eksitavat linki panna

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Lingiga eRT-le on samuti jama - kui aja möödudes õigusakti muudetakse, siis varem genereeritud link ei uuene aja möödudes iseseisvalt, vaid viitab ikkagi oma loomise ajahetke seisuga kehtinud akti redaktsioonile. Ütleb küll, et hetkel kehtiv, aga viimaseid muudatusi ei kajasta.
ESTLEXi andmebaasis seda viga pole, samas seal jällegi ei uuene tekstid päevapealt kohe muudatuse jõustumisel.
BM
ESTLEXi andmebaasis seda viga pole, samas seal jällegi ei uuene tekstid päevapealt kohe muudatuse jõustumisel.
BM
Tundub,et seda võimumeest ei ole leitud,kes need vanad eeskirjad sealt abimaterjalidest kehtivateks muudaks.Muuseas,ka jahikalender on vana.Mõni mees laseb 20-ndal augustil hane ja vabanduseks toob Jääger-online jahikalendri.Kas teile ei tundu,austatud moderaatorid-administraatorid,et momendil peaksite aktiivselt otsima võimalusi nende asjade parandamiseks,mitte vihjama riigiteatajale ja vabandama ennast välja eRT-ide, ESTLEX-ite ja võimumeeste puudusega.Mõelge sellele ka,et Jääger-online ei loe mitte kümme jahimeest vaid ikka tunduvalt rohkem.Minule vastata pole vaja,tegutseda on vaja!
-