Sattusin enne jaani Piprapoodi ja näppu jäid "argentiina" ja "shaslõki" maitsesegu ning katsetamiseks ka "lihapehmendaja", mis pidavat puha looduslik asi olema.
Tegin siis sellise saslõki:
2kg metskitse liha
0,4-0,5kg mahedat ketshupit, vist oli Felix
maitseainete segu "Argentina" ja "Shaslõki", kuna sai pandud mõlemat siis enamvähem pool paki peal soovitatud kogusest kg kohta
tunde järgi paprikapulbrit (mina lisasin mahedamamaitselist)
4 keskmist sibulat
4 suuremat küüslauguküünt
"Lihapehmendajat"-vajalik kogus on pakil kirjas, kuna see sisaldab ka soola siis soola enam lisada pole vaja.
Lõika liha umbes 4-5cm suurusteks tükkideks, lisa maitseained ja ketsup ning jäta vähemalt üheks ööks jahedasse. Siis lisa viilutatud sibul ja hakitud küüslauk ning sega kogu kupatus korralikult läbi ja jäta veel paariks kolmeks päevaks külmikusse.
Selleks, et lisada ka natuke mõnusat rasvasust lõikasin umbes saslõkitükkidega samasuured poole cm paksused suitsupeekoni viilud(kaalujälgijad võivad selle välja jätta

) ja ajasin tihedalt vaheldumisi vardasse. Grill parasjagu tuliseks ja liha kiirelt parasjagu pruuniks.
Tulemus parasjagu vürtsikas, ülimaitsev ja mahlane. Kõrvale kas külm õlu või mõni suviselt kerge vein ja mis sa hing veel tahta oskad
Hääd katsetamist
PS. Lihapehmendaja proovitud ka põdra- ja kitse ahjuprae peal ja väärib täiesti oma nime, küpsetusaeg on lühem kui tavaliselt ja liha saab mõnusalt pehme.