Metspahr ja Metspart 2007

Kuidas õppida tulistama,õige tehnika, teooria ja praktika.

Kas tuled

Hääletus lõppes N Sept 06, 2007 7:28 pm

Jah
11
44%
Ei
8
32%
Võib-olla
4
16%
Ei taha
2
8%
Minge te mehed ka oma võistlusega
0
Pole hääli
 
Hääli kokku: 25

lendorav
Postitusi: 163
Liitunud: E Mär 27, 2006 6:58 pm

Postitus Postitas lendorav »

Kas tulemused ka kuskile üles pannakse?
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Käisin ja nägin, suured tänud Arles & Co`le toreda päeva eest. Enda laskmist ei kommenteeri, see võiks alati parem olla. :) Või kui, siis nii palju, et elus esimest korda lasin jooksvat põtra ja lasin seda Arlese püssist. Nii naljakas, kui see ka polnud astusime me kõik (Arles, Feen, mina) samasse ämbrisse, kes sellest püssist lasid, et ei tõmmanud korralikult lukku taha ja padrun jäi rauda tõukamata. Muidugi tuli sellest "lasust" kena ümmargune number. :D VSS`i lastes oli täpselt selline ideaalne ilm minu jaoks. Vihma tibutas, oli natuke tuult ja jahe oli. Selline paras kitsejahi ilm. :D
Arles soovis tagasisidet üritusest. Kõik oli kena. Paar asja oli mis minu meelest saaks paremini teha. Enne üritust võiks kuskil üleval olla kaart. Sobinud oleks tegelikult ka väga hästi see sama, mida koha peal jagati. Kõik pole Lutakul käinud ja peavad telefoniga Arlest piinama, kellel niigi jooksmist küllaga. See kaart mida koha peal jagati võinuks sisaldada ka märkust, et asud siin. Oleks parem olnud. Need tegelikult vaid paar tühist asja, mis silma hakkas. Aga võibolla ei olnud mul seda infot ka enda saamatusest. :) Küsiks veel seda, et kas eelmistel aastatel on esinenud ka seda ajalist nihet + suunas? Kui nii, siis järgmine aasta teab seda jagada võistlejate peale ära ja saab täpsemalt aja kirja. VSS`i rajal jäi kõrvu Priidu jutt, et aeti segi paaril korral lehed, et mida kuidas lasta. Minu uitmõte sellel teemal oli, et kas poleks mõistlik panna iga lehe peale, kus rajanumber, sama suurelt harjutuse esitähed. K=kits, G=gemss, S=siga ja R=rebane. Eesmärk pole ju tegelikult nende seapiltidega kedagi segadusse ajada, vaid ikka, et oleks tore laskeüritus? Minu jaoks polnud see eristamine muidugi probleem, sest märklehe keskosa värvi järgi oli selge, et mida, mis asendist lasta.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Arles
Postitusi: 602
Liitunud: K Dets 22, 2004 11:13 am

Kokkuvõte

Postitus Postitas Arles »

Tere,

Suured tänud kõikidele osalejatele (kõik 84 nime) - Teie tegite võistluse.
Suured tänud kõikidele teenindajatele (Arvo, Anatoli, Andres, Aarne, Priit, Tõnu, Arvo, Maanus, Katre, Elis, Iris jp teised) - Teie tegite võistlemise meeldivalt võimalikuks.
Suured tänud kõikidele toetajatele (Peatoetajad Laasumatsi, Jahipaun ning lisaauhindade toojad Nurme Vabrik, Swecon/Volvo)
Väga suured tänud kokkadele - vist ei pea selgitama!

Ja tulemused lisatud failis.


Arles

P.S. Ootaksin hea meelega lugusid või lõigukesi, millest koostada reportaaž jahimehe ajakirja. Ja pilte!

P.P.S. Mart riputab ehk hetk tagasi saadetud tulemused ka foorumisse.

P.P.P.S. Lennuväljalt ära jalutanud akutrelli akut võiks mul siiski vaja minna (Bosch, 14,4 V 1,5 Ah, musta värvi ja punased vabastid külgedel) - kui keegi märkas selle liikumist, oleksin tänulik info eest.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Tulemused leiab siit
ja on ka kalendris näha.
lendorav
Postitusi: 163
Liitunud: E Mär 27, 2006 6:58 pm

Postitus Postitas lendorav »

Panen ka paar rida sellest võistlusest.Kuna ise lasin ainult haavlit, siis ei oska kuuli kohta midagi kosta.Tiir asub väga ilusa koha peal ja mehed seal ehitamisega kõvasti vaeva näinud, müts maha.
Esimene seeria tundus üsna kerge, aga polnud ta nii kerge midagi, puhtalt ei suutnud lasta keegi.Teine seeria, üks üksik märk ja kaks dubletti oli juba natuke raskem.Oli ka draamat, üks pärnakas kellega koos lasin ja kes esimeses seerias ainult ühe korra eksis suutis teises seerias laadimata relvaga märki lasta, ju oli juba mõtetega finaalis.
Enda lastud tulemusega jäin üldiselt rahule, maandusin paremustabeli keskel ja positiivseid emotsioone tekitas veel see, et teises seerias suutsin ühe märgi rohkem alla tuua kui esimeses.
Kokkuvõteks: väga hästi korraldatud, sümboolse osavõtutasu eest korraliku auhinna ja söögilauaga võistlus.Jõudu ka edaspidiseks.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Arles, viska tabelile pilk peale. Alo Kiensi jooksvate harjutuste summad pole kokku liidetud. Seal valemi asemel nr 8.
Tegijal ikka juhtub. :D
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Vasta