tellisin endale jakti jahist optika ,panin pealelasin poes paika panna ,kestab mingi3 kuud siis jälle paigast ära,milles võib viga olla ,kuskile vastu ei ole löönud ja hoian normaalselt teda ,
madiskl kirjutas:tellisin endale jakti jahist optika ,panin pealelasin poes paika panna ,kestab mingi3 kuud siis jälle paigast ära,milles võib viga olla ,kuskile vastu ei ole löönud ja hoian normaalselt teda ,
Kas Sa Jahtijakti garantiiõpetust siis ei lugenud: hoida optikat igasugu põrutuste eest, kui optika on juba relvale mingil põhjusel paigaldatud siis on relvast keelatud tulistada, optika garantii kehtib vaid teda originaalpakendis (karbis) hoides..... Nüüd võtad min. 6K ja poodi. Ostad näit Tasco Titan, sarnane säästutoode aga optika kestab/teenib Sind aastaid
Saada garantiisse, kui jalad korralikult kinni ja jalad ise korralikud. Räägi mis püssi küljes ja mis jalgadega sul see optika on. Kui on need kaasas käivad alumiiniumist jalad siis ma ei imesta et ära läheb...
Said kas praagi,või on sul kehvad jalad optikal all?Minul ka JahiJakti oma ja igasugu vatti saanud aga paigal ta seisab.Usun,et odav on optika sellepärast,et praaki esineb nende seas palju.Kui võtad kalli firmaoptika siis see praagihäda ka kaob, muidugi kui need alumiinjumjalad all, nagu Gunnar mainis, siis ei aita ka kallis optika midagi.
SUPS kirjutas:ega äkki midagi väheke odavamat ei ole....see muidugi superhea aga noh hind .....
Meopta Artemis 3000 3-9x42
Kahles Helia C 1.6-6x42
Kui veel palju odavamat tahad siis võid kindel olla et aasta-paari pärast ostad midagi mu antud nimekirjast ja selle odava raha loed koolituskulude alla
madiskl kirjutas:tellisin endale jakti jahist optika ,panin pealelasin poes paika panna ,kestab mingi3 kuud siis jälle paigast ära,milles võib viga olla ,kuskile vastu ei ole löönud ja hoian normaalselt teda ,
Vaata "paigast ära" tähendam mõnele mehele,et ei saa enam 10-15 cm ringi sajalt meetrilt pihta ,teisel tähendab see sama termin ,näiteks 2-5 cm -i hälvet.Võta sa nüüd kinni millised kellegi nõudmised optikale on ja nii kiidabki igaüks oma,vastavalt oma margi ja nõudmistega rahul olles Eks ta kipub ikka tõesti nii olema (nagu siin juba soovitati),et kas oled nii rikas ,et odavat jama soetada ja joppamisele loota!?
Kivi kotti!
Mul on Bushnell Elite mitu aastat kasutusel ja rohkem ei taha.Kaks korda remondis käinud st. kaks kuud ilma optikata ja hulka raha maksnud kuigi pidavat olema " eluaegne" garantii ( see mees pidi küll kidura tervisega olema, kelle järgi minu optika garantiid arvestati). Nüüd hakkab kolmandat korda saba andma. Arvan, et pakin teise ilusti karpi tagasi koos garantii paberitega ja prügimäele. Kooliraha on makstud ja uus optika tuleb ilmselt Leupold.