3 kg sea kaelakarbonaadi,
pool liitrit keefiri,
2 suuremat sibulat,
maitseained: 20 g Buffalo "c", 20g Peha't, 20g Venezi'at, 10g Graved Lachs'i
segad keefiri maitseainetega ja valad tükeldatud lihale,
12 tundi toatemperatuuril ning siis sibul sisse ja külmikusse veel 24 tunniks.
Grill soojaks ja tuld !!!
Sashlõkk !!
Minu šašlõkk on tavaliselt mägilste oma olnud kahte sorti liha lammas ja siga siis paar kilo sibulat ja 5 kg toor Tomatipastat seda saab tööstustest või mõnest laost osta sinna peenestan u. paki pipart vana kohviveskiga ja soola maitse järgi. Ja asi on seda väärt, liha on isegi peale paar tundi tõmbamist toorelt läbi näritav ja küpsetamise järel ei jää potti suurt midagi järgi ja kui jääbki valad hommikul vee peale ja ongi Pohmelli Seljanka nagu naksti omastkäest olemas ja seegi viib keele kurkku. Nii ,et kadu on maru väike. Head katsetamist.




Reklaam-Disain-Teostus. kõik kleepsudest autole ja mujale....50 96 122