Lemmikloomaregister
Feen kirjutas:Ma juba pool aastat üritan sinna Lemmiklooma registrisse koera kanda, aga siiani lood sellised, öeldakse, et asi mujal kui Tallinnas veel ei toimi, pole blankete jne. Seega... kannaks registrisse küll, aga natuke keeruliseks see asi tehtud.
no ei tea, mul võru tõpratohtrid omal ajal kui kiibistasid, nii kandsid ise ka lemmikloomaregistrisse ja kasseerisid selle eest korralikult. Väitsid et ilma registrisse kandmata ei kiibistata? Sain ka esimene aasta sealt mailiga mingeid meeldetuletusi, umbes et aeg vaktsineerimiseks jms, hiljem pole neid teateid enam tulnud.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
-
Feen kirjutas:Ma juba pool aastat üritan sinna Lemmiklooma registrisse koera kanda, aga siiani lood sellised, öeldakse, et asi mujal kui Tallinnas veel ei toimi, pole blankete jne. Seega... kannaks registrisse küll, aga natuke keeruliseks see asi tehtud.
Oot oot. Mina registreerisin mingil kodulehel. pean veits mõtlema, mis lehekülg see oli. Ei olnud seal keerulist mingit j Kilulinna elanik ei pidanud ka olema. Ei mäleta nüüd ainult, kas mingi smsi pidin ka saatma või ei. Igatahes üle 5 minuti see aega ei võtnud
Kiipida saab edukalt ilma registrisse kandmata. Meile satub üsna tihti loomi, kellel kiip on, kuid mujal jälge maas ei ole - asi on poolik. Ainuke sellise kiipimisega kaasnev hüve on, et saad tõestada paberite esitamisel omanikuseisust ja looma vaktsineeritust.Feen kirjutas:Ma juba pool aastat üritan sinna Lemmiklooma registrisse koera kanda, aga siiani lood sellised, öeldakse, et asi mujal kui Tallinnas veel ei toimi, pole blankete jne. Seega... kannaks registrisse küll, aga natuke keeruliseks see asi tehtud.
Paraku on registritega asi tõesti veidi nutune - ainuke korralikult toimiv üleRIIGILINE register on eraõiguslik: http://www.lemmikloomaregister.ee ja seega ka tasuline. Õigus sellesse loomi kanda on veterinaaridel.
Lobitööd küll tehakse üleriigilise suunas, aga sellega läheb veel kindlasti aega. Tartus on oma elektrooniline olemas, kuid juurdepääs sinna on vaid linnaametnikel ja varjukal - niiet poolik lahendus. Jahikoer võib, aga ei pruugi LINNAS ära kaduda.
Niiet paraku olen sunnitud kiitma toda Väikeloomaarsti Seltsi registrit, ise selle eest sentigi saamata (ja ma pole ka loomaarst)

Tartus saab Lemmikloomaregistrisse end lasta möllida ka varjupaigas.
mul läks ka REGISTRISSE KANDMINE maksma üsna palju, võis olla küll 150 eeku. Lõin just numbri http://www.lemmikloomaregister.ee otsingusse ja näe, näitabki mu nime ja telefoninumbrit, küll pole ülejäänud lahtrid omaniku ja koera kohta täidetud ja vaktsineerimist näitab ka ainult esimest...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
saa kirjutas:Mul üks koer registrisse kantud, aga registri otsingusse numbrit lüües ei leia midagi - seega raha tuulde lastud ilmselt, sest koer registrisse kantud kolm aastat tagasi .
Minu koer kantud Lemmikloomaregistrisse Viljandi Männimäe Loomakliiniku kaudu ja kõik korras, asi toimib, just huvipärast kontrolisin (nimed, telefonid) kõik olemas.
Kas võib äkki olla tegemist kliinikute tegemata tööga, et teie koeri seal pole, küsige järgi.
-
No pagan. Hakkasin ka siis otsima, et kuhu registrisse mina oma koerad kandsin ja ei leiagi. Sõnumi ma tookord saatsin ja sellega sain siis mingi parooli minu mäletamist mööda ja ei olnud mingit 160 eegu maksmist. Ja nüüd seda ei ülesse ei leia. jaanuaris igatahes regasin ka oma teise koera sinna
Tundub, et tuleb uued registreerimised teha sinna lemmikloomaregistrisse

Tundub, et tuleb uued registreerimised teha sinna lemmikloomaregistrisse