Mnjaa, tase, peadirektor mainib et taud taandumas, vaja paika panna lennuplaani ja jumal teab veel mida mehel kõrvade vahel liigub...ok, olen temperamentne, sorry, kuid kuidagi imelik ikka asi tundub, kui samas tervisekaitseinspektsioon just hammustuste osas kasvu tendentsi näitab...Mis tegelikult toimub?
Surm lõikab taas siin Maarjamaal varsti ja mittevähe...või pole see asi siiski nii hull? ****, miljoneid inimeste, ja just inimeste tegemiste-tegemata jätmiste pärast hakka maksma!! On sest kasu? Kahtlen! Mõtetu tagajärgedega võitlemine. Kui puuk sind hammustama peab ja taud sind niitma peab, siis eks see osalt saatuse teha ole, usu või mitte, osalt oma ettevaatamatus, unisus, lastele ohtude seletamata jätmine...****, käin metsas, ei ole mul ei puugivaktsiini ega midagi, olen neid elukaid noppinud oma riietelt kui kehalt, seniks, ptüi, kolm korda üle õla, elus ja nii jääbki...kui just häääde metsaandidega ja hää viinamarjajoogiga liiga ei tee kerele

Aga see teine teema!
Aga eks tasu karta ja ikka silmad lahti hoida, selge see, täis peaga jääd magama retkel nagu üks vend Aegnal aastaid mõni tagasi, mitte ammu ja su kehalt puugipoisse ikka palju-palju leitakse, siis kasti lähedki nagu see vend tegigi, seega...kastimõõdud olulised on...
LOODUS KÕIK ISE PAIKA PANEB!!!