Relva hind

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
SUPS
Postitusi: 132
Liitunud: T Nov 21, 2006 9:15 am

Relva hind

Postitus Postitas SUPS »

Tere ,nii ei jäta jonni ja küsis siis niimoodi ,et kas siin on mõni selline mees, kes on enne TIKKA T3 ostu kõik eesti relvapoed läbi käinud. Kui suur on poekettides hinnavahe.
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

Tõenäoliselt väiksem, kui kõikide Eesti relvapoodide läbikäimiseks kuluv transpordikulu.

BM
SUPS
Postitusi: 132
Liitunud: T Nov 21, 2006 9:15 am

Postitus Postitas SUPS »

No aga ,kui tekib mingi probleem relvaga , kus nagu lihtsam lahendust leida. Või noh selline üleüldine suhtumine klienti , millises poes hinna üle kaubelda annab. Sellistel asjadel on ju ka mingi tähtsus....ma arvan.
Kasutaja avatar
Metslane
Postitusi: 576
Liitunud: P Sept 25, 2005 1:42 pm

Tikka omanik

Postitus Postitas Metslane »

Ei usu ka mina, et Eesti läbi ja lõhki sõites võidaksid. Tikka sooduskomplekti hind on nii Waldus, kui Jahipaunas sama. Samas ise ostaksin Küti äris pakutava T3 De Lux variandi, kus sama raha eest on nipet näpet muudetud. Paremini see kindlasti ei lase, kuid endal parem käes hoida. Teine asi, kas seda veel letis on, sest viimases EJ reklaami ei olnud.
Aim small, miss small!
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

SUPS kirjutas:No aga ,kui tekib mingi probleem relvaga , kus nagu lihtsam lahendust leida. Või noh selline üleüldine suhtumine klienti , millises poes hinna üle kaubelda annab. Sellistel asjadel on ju ka mingi tähtsus....ma arvan.

Kuule noormees,mis selle relvaga ikka juhtuda saab ,et nii hirmsasti garantii ja remondi pärast muretsed? Enamus inimesi sureb kodus oma voodis,järsku peaks siis hoopis oma voodit pelgama! Ei ole tal sidurit ,kontitsioneeri,käigukasti ega.... mis p...sse võiksid minnna.Kuigi eesti on väike on neid relvi siingi vast tuhandeid ja probleemi nagu pole,muidugi siis kui relva ei kasutata kangina ,nuiana ,ei topita sinna võõrast moona,v .....mida inimese peakolu võiks veel välja mõelda :wink: Hinnaga on nagu juba kirjutati! See mõnisada mis kuskilt odavamalt saad kulub kütuse peale ,et relvale kaugemale järgi sõita! Minu kogemust mööda saad hinnast maha umbes optikajalgade jagu,eriti kui ostad ühest kohast ka optika ja selle jalad! Kõige kindlam võta telefon ja küsi antud relva kauplejatelt järele :!: Ega neid müüiaid nii palju polegi,alusta "Küti ärist" ju kuuled neilt ka seda kes seda relva eestis veel müüvad,nemad on minu melest maaletoojad!
Paremat!
Kui mujalt ei mõista kontakti leida ,siis -1188 :)
SUPS
Postitusi: 132
Liitunud: T Nov 21, 2006 9:15 am

Postitus Postitas SUPS »

No aga kui siin foorumit loed siis tulevad sellised küsimused.....kellel juppi vaja tsehhist ,kellel usas, kellel jaapanist tellida. Aa et Küti äri on maaletooja no selge siis neis alustan.....kellele 10 000 on raha, kellele 1000 ....mõnele aga on 100 kah tähtis :D
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

Kahtlemata on maaletooja e Küti äri ainuke koht, kus sooduskomplekti üle kaubelda saaks, teisedei tohiks ju turgu rikkuda ja maaletooja antud hinda muuta. Teine asi et võivad sulle pealekauba anda 0-rahaga ei tea mida oma valikust.
Omal ajal, kui Tartus ei olnud sellist varianti nagu tahtsin ja tegelt ka mitte Küti äris, siis olid nad valmis selle mitmest Tikka T3-st kokku panema - ühelt raud, teiselt laad jne Aga mõne aja pärast oli võimalus see pikk sõit ära jätta, kuna sobiv variant tuli ka Tartu.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Postitus Postitas Beretta »

SUPS kirjutas:kellele 10 000 on raha, kellele 1000 ....mõnele aga on 100 kah tähtis :D

Pole siin uriseda midagi. Nõu on Sulle antud ja usun, et ka nõuandjatele on 100 tähtis. Võid rahuga Tikka võtta, ei juhtu sellega midagi kui just ise loll ei ole. Või liiga hoolitsev. Sõber kittis liigse õlitamisega oma püssi luku kinni- 2 kulti ütlevad tänini elupikendajale aitäh.
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

Relva enda pealt ei pruugi sa eriti soodust saada, lihtsam on komplekt lasta kokku sobitada ja siis hinda kauplema hakata. Ise tegin nii, ja sain Küti Ärist Tikka De Luxi päris hea hinnaga.
tiondrip

Postitus Postitas tiondrip »

Ats kirjutas:Relva enda pealt ei pruugi sa eriti soodust saada, lihtsam on komplekt lasta kokku sobitada ja siis hinda kauplema hakata. Ise tegin nii, ja sain Küti Ärist Tikka De Luxi päris hea hinnaga.

kindlasti saad alet ka kliendikaarti omades kui endal ei ole olemas küsi sõbra oma või võta mõni kaardiomanik kaasa - kui mälu ei peta siis suts alla 10% kuid kui jutt käis sellest et kellejaoks miski raha midagi maksab, siis on asi seda väärt
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Postitus Postitas Ats »

Küti Äris oli ale kliendikaardiga 7% kui mälu mind ei peta. Ise tegin kohe ostes kaardi ka.
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Ats kirjutas:Küti Äris oli ale kliendikaardiga 7% kui mälu mind ei peta. Ise tegin kohe ostes kaardi ka.


Täpne number on 6,5%, mis esialgu ei pruugigi tunduda kole palju aga kui küsida teistest poodidest sama suurtki, siis võib hädakisa peale tunduda, et teed liiga poodnikule.. Ja siis marsingi kiiresti tavaliselt Küti Ärisse tagasi :wink:
reinuvader
Postitusi: 105
Liitunud: T Dets 04, 2007 11:23 am

Postitus Postitas reinuvader »

kas mõni on toonud omale relva ka naabrite juurest Lätist või Soomest ntx? kuidas nende hinnapoliitika on võrreldes Eestiga?
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

reinuvader kirjutas:kas mõni on toonud omale relva ka naabrite juurest Lätist või Soomest ntx? kuidas nende hinnapoliitika on võrreldes Eestiga?


Kui nt t3-st jutt, siis selline reklaamitud väljamüügi hind on kõrgem kui Eestis, iseasi kuidas soome kaupmehega jutud kokku saad. Üldiselt ei tundu mulle kuidagi atraktiivne soomest püssi osta kui kokkuhoid on nt suurusjärgus 50euri. Sobivale kokkuleppele saab vast ka Eestis.
antonius
Postitusi: 31
Liitunud: K Nov 10, 2004 7:10 pm

Postitus Postitas antonius »

2,5 aastat tagasi tõin endale relva Lätist. Võtsin kõigepealt komplektide(püss, optika, jalad) pakkumised Eestist. Siis küsisin sama komplekti maksumust Lätist. Lihtsalt helistasin ja küsisin. Seal räägivad kõik vene keelt. Ma ei tea kas lihtsalt vedas või oli tollal lätlastel mingi kamm sees, aga võitsin täpselt sama komplekti pealt 8800 krooni. Igal juhul tasus ära. Väikeseks vaevaks oli ainult Tallinna sõit ja politseist loa võtmine.
Vasta