no
Eheh, ehk notsul kõht vääääga tühi või siis kahejalgsel huvi värske kardula järele
Vene ajal, mis seal varjata sai neid põllust tõmmatud küll kui oli vajadust ja tahet, nüüd nagu vaese talumehe tagant enam pole sünnis võtta...Tuleb maha suruda eesti matsi geenides leiduv saksa tagant võtmise komme!!

Ega muu asi sellele emisele ei aita kui ainult elektrikarjus. See aga peab olema 220 V toitega. Patareiomadele ainult naeravad. Pauku võib teha küll, kuid egas emis loll ei ole. Ta teab täpselt, et teda ei puudutaja on paari päeva pärast tagasi. Ise kunagi kartulikasvatuse ajal panin läbihigistatud pluusid põllu äärde, aga tänavu pole suve, et iga päev mitu pluusi oleks võtta olnud. 

ikka lõbusalt
-
hmm
kulla kodanik kui mina juhtuksin sisse jooksma karjusesse milles 220v ja ma ellu jääksin ........anna andeks .....ma laseks su lihtsalt maha....
no see jumala absurd.... pane siis võimalikult tugev kaitse kah sinna vahele ....ma soovitaks mingi a´la 25 30 A

no see jumala absurd.... pane siis võimalikult tugev kaitse kah sinna vahele ....ma soovitaks mingi a´la 25 30 A

aivar00 kirjutas:Ise kunagi kartulikasvatuse ajal panin läbihigistatud pluusid põllu äärde, aga tänavu pole suve, et iga päev mitu pluusi oleks võtta olnud.
Soovitaks sokke vms. need on ikka haisvad. Vanasti panime kadund isaga portjankad (jalarätid) põllu nurkadesse, 4 tk peletasid just parajalt igast küljest, inimese lõhn ikkagi. Aga sittumine ei aitand mitte ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Kahju, et ise vähe seletasin. Ma pidasin silmas karjust, millel adapter taga ja toide 220V. Egas nii hulle, kes otse 220 panevad ma eeldan, et ikkagi olemas ei ole. Sellega ainult jäma see, et energiamehed ei vaata hästi, kui põlluäärse posti otsast ühenduse teed. Samas paljudel see põld on maja kõrval, kust pikendusega toite saab. Kui on karjus patareitoitega, siis hoiab ainult lehmad eemale mõned päevad. Pika aia puhul ikka kõva voolutarve taga ning laseb patareid ruttu tühjaks. Aga eks hulle võib olla muidugi igasuguseid. Kui aias oleks 220V, siis ise küll ligiei julgeks minna eriti märja ilmaga. 220 küll ei tohiks tappa, aga nõrgema võib ka loojakarja saata.
ikka lõbusalt