kuri kiri
soul kirjutas:Kaupluse omanik avaldas internetis kliente solvava pöördumise
http://www.postimees.ee/201207/esileht/olulised_teemad/tarbija24/kasu/302590.php
Kommentaarid on vägevad

Törts nagu veel puudu. Mina, kui väga kuri inimene tahaks, et asi jõuaks ajalehepaberile. Ma arvan, et see on kindlasti pretsedent, kui tegutseva kaupmehe suust on tulnud kliente mõnitav avaldus.
Olen ka seda meelt, et antud poes on ebamugav olla, kui just maasturiga ukse taha ei ole sõitnud ja rahapakiga uksele koputanud. Olen ka üks nendest, kes juba põhimõtte pärast hakkab sellest kauplusest ringiga mõõda käima. Olen nii loll küll, et valin, kellele oma raha viin ja kellele mitte.
Minu jõulu soov on siis see aasta, et saaksin ikka ajalehest Tarmo Türi geniaalsust lugeda!
Olen ka seda meelt, et antud poes on ebamugav olla, kui just maasturiga ukse taha ei ole sõitnud ja rahapakiga uksele koputanud. Olen ka üks nendest, kes juba põhimõtte pärast hakkab sellest kauplusest ringiga mõõda käima. Olen nii loll küll, et valin, kellele oma raha viin ja kellele mitte.
Minu jõulu soov on siis see aasta, et saaksin ikka ajalehest Tarmo Türi geniaalsust lugeda!
Aim small, miss small!
peame köik oma profiilidesse võimalikult palju informatsiooni kirjutama. alates elukohast ja lõpetades hmm.. vanemate nimed ka igaks juhuks?
"Oled mees siis räägi avalikult.Hirmutav olukord igatahes, sellistega metsas küll ei taha kohtuda.Kas jahimeestele ei tehta ka mingeid atesteerimisi kus kontrollitakse vaimset stabiilsust."
Huvitav kas psühhiaatri juures käimine loeb siinkohal?
see asi kogub suuri tuure
"Oled mees siis räägi avalikult.Hirmutav olukord igatahes, sellistega metsas küll ei taha kohtuda.Kas jahimeestele ei tehta ka mingeid atesteerimisi kus kontrollitakse vaimset stabiilsust."
Huvitav kas psühhiaatri juures käimine loeb siinkohal?

see asi kogub suuri tuure

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Seda ei maksa küll tähele panna. Siinne foorum on palju avatum, kui postimees.ee ja seda just kasutajaandmete poolest. Ei ole sealgi kellegil isikukoodi täisnime taga ja sisenemist kommenteerimiseks läbi ID kaardi või internetipanga. Siin vähemalt võib nii mõnelgi inimese aliase all olevalt maili aadressilt pärisnime välja lugeda.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
-
Joosep Käba kirjutas:Tallinnas deerhunterites töötab ka üks väga asjalik mees. Kui mööda ei pane, siis Tõnis vist nimi oli. Alati head nõu ja kuhjaga informatsiooni saanud. Jõudu talle ja rahulikke pühi.
Ülejäänud seltskond.......no on siin juttu olnud.
Tõnis jah ta nimi,igati normaalne ja mõnus mees
243win
-
Ma ka sealt ühe relva soetanud ,ajasin asju ühe heledama peaga mehega ,kahjuks nime ei tea,aga see nädal nägin teda Ülemistel toimetamas! Kuna polnud poolautomaadiga enne lasknud ,siis leppisime aja kokku ja sõidutas mind veel oma jeebiga Männikule tiiru ,kus püss sai järgi proovitud! Oli mõistlik mees ja mina jäin rahule! Ei saa inimesi ühe vitsaga lüüa! Igaljuhul pühadeks rahu ja pikka meelt kõigile!
soul kirjutas:Kaupluse omanik avaldas internetis kliente solvava pöördumise
http://www.postimees.ee/201207/esileht/olulised_teemad/tarbija24/kasu/302590.php
Vihje saatsin mina

Igastahes ei jõua mulle kohale, et mis vahet sellel on kas mingi feik kasutajanimi või õige nimi. Sellesmõttes, et kui nimi teada, mis tal ette võtta oleks? Poes ei teeninda? Need inimesed, kes kritiseerivad seal poes ilmselt nagunii ei käi. Vahest tahab füüsiliselt noomitada vms, aga see juba teine teema... 

Feen kirjutas:Kusjuures, käivad ikka. Ega see Deerhunter ka mingi väga mööda pood ei ole, sortimenti ka mingis osas jagub, natuke selliseid asju samuti mida mujal pole. Lihtsalt, kuna alati saab paremini, või midagi silma jäi öeldakse välja.
Relvade valiku poolest vist keegi vastu ei saagi siinmail. Aga suhtumine jätab igati soovida.