Ise tegin kahte suht sarnast asja, aga tulemus oli erinev.
Parim asi oli (EJs tuleb ka, aga küüslaugu ja ploomidega, see nii hea pole kui esimene siis olev) metssea filee, pikituna suitsupõse, kuivatatud aprikoosi ja suitsujuustuga. Sinepiga pealt määritud ja sool-pipar (ise panin lisaks mingit ameerika grillsegu, ainuke mis valmistuskohas seaga sobivat tundus). Lisaks klaasis kuumas vees lahustatud loomaliha puljonikuubik. Küpsetatud puupliidiahjus, lahtisel praepannil, vahepeal kastsin. Pannil olid veel porgandid ja koorimata, poolitatud, küüslaugud ning pisikesed koorimata sibulad. Tõsiselt hea tuli.
Teine varinat oli assortii metskitsest, seast ja põdravasikast. Kitse jätaks ära. Kinnine malmpott, ahjus, suitsuliha ja suitsujuust sisse, maitseained (sool ja mingi ürdisegu), suitsuliha ja juustu ümber ka, samuti porgandit. Tuli ka hea, kuigi, esimene variant oli klass omaette.
Ja põrsa teemal, jalatükk soola ja pipraga maitsestatud, sibulaviilud juurde, ahju ja viib ka keele alla.
Ja järgmiseks tulevad linnud...

krt, tuleb minna labidaga kährikujahti.
Ps, Kaupo, kui mahti, viska privasse see panni teema.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...