uuel relval x FDG<kuuli jooks

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
matsi
Postitusi: 30
Liitunud: T Nov 14, 2006 7:16 pm

uuel relval x FDG<kuuli jooks

Postitus Postitas matsi »

Tere sai omale uus IZ-27-EM soetatud ja proovitud kõik kuulid jooksid üles paremale mõlemast rauast suhtega 12cm üles 3-4cm paremale minuarust see asi on jama või on okei silerautse relva puhul. Kõik soovitused ja nõuanded teretulnud .
Kasutaja avatar
metsavana
Postitusi: 82
Liitunud: K Okt 20, 2004 6:23 pm

Postitus Postitas metsavana »

Kuulid jooksevad üles seetõttu , et jätsid lati liiga lahti lastes . Isiklikult lasen enda sileraudsega kuuli nii,et latt on täiesti kinni ja kirp paistab ainult 1mm. Ja see kõrvale jooks ilmselt sellest , et relv ei istu õlga . Sama võib arvata ka üles jooksmise kohta . Aga soojalt soovitan , eriti kui on esimene sileraudne relv ka, kutsuda mõni kauem laskmisega tegelenud isik kaasa tiiru ja kindlasti saad asjad korda . Enne ära interneti soovituste põhjal midagi maha lihvima ega ringi tegema hakka. 90% relva probleeemidest on ikka rohkem mehe probleemid arvan mina .
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

ja kui ikka sihtimisest ja õlgaistumisest asi ei parane, siis on hea ju see, et mõlemad rauad ühte jooksevad. Kindlasti pole mõtet midagist viilima hakata. Paned lihtsalt sihiku peale, nt kollimaatori või siis lihtsa reguleeritava sälgu ja lased püssi sisse.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Kaupo Kindsigo
Postitusi: 1059
Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am

Postitus Postitas Kaupo Kindsigo »

Mine relvameistri juurde, kirpu on vaja veidi paremale nihutada ja tõsta. Lihtne? Ainult sellel juhul võiks mõelda, et (kasutad kuulipüssina või haavlipüssina?)kuhu haavlilaengu tsenter hakkab jooksma? :roll:
frukt
Postitusi: 164
Liitunud: N Jaan 11, 2007 9:34 pm

Postitus Postitas frukt »

mul toziga analoogne jama assja parandas kõrgem kirp mille sain üheld vanalt izilt
Vasta