Sain ka täna ajakirja kätte. Ei saa mitte ilma selle kitsejahi teemata.
Lillemäe ei suutnud jälle mind üllatada ja oli vana viisi lahmiv ja emotsionaalne. Näitas oma puudulike teadmisi metsamajandamisest. Mis aga mul kõrvu liigutama pani oli ühe metsamehest jahimehe üleskutse mõlemaid pooli konstrukiivsele arutelule. See oleks tõesti parim, mis hetkel järgneda saaks. Aga unistada ju võib, nagu ka selleks perekonnaks olemisest, millest Jaak kirjutas.
Anti Levandi kutsus ülesse jahimehi avaldama arvamust hiljemalt esimene jaanuar 2008, Eesti laskekatse teemal seaduseparanduse ettepaneku tegemiseks. Kuna täna sain ajakirja, siis ülikiirelt soovivad ettepanekuid. Vaadake, et teete siis. Ma ise igaks juhuks ei tee, saan pärast kere peale veel.
Ma ei saanud kohe mitte ja lugesin huvi pärast lehekülgi. Läheb natuke aega veel ja ajakirja Eesti Jahimees võib ümber nimetada Eesti Jahimeeste Hobby Hall või siis Eesti Jahimeeste Anttila või mida iganes.
21,5 lk reklaami (esi ja tagakaant ei lugenud) 51,5 lk siis kõike muud (kaas aarvatud see, mis EJS majas müügil)
Tegelikult on üle jupi aja ajakiri sisukam. On mida lugeda.
Lõpuks on mul põhjust ka kekutamiseks. Mul vanem poeg võitis noorimate vanuseklassis laste joonistusvõistluse.