kuri kiri
-
Minule kui potensiaalsele kliendile, ei ole fima äriline seis tähtis. Lähen poodi, löön raha lauale, saan kauba kätte ja olen/eiole sellega rahul. Aga äripartneritel soovitaks alati äri alustamisel partneri tagamaid uurida.krediidiinfo
Jääb selline mulje,et seda Deerhunteri kodulehekülge tehakse uimas peaga.Kirjavigu ei jõua ülesse lugedagi, rääkimata siis muudest asjadest.Deerhunter kui pood iseenest on tasemel ,kaubavalik on suur ja hinnad on nii ja naa.On asju mis on tõesti topelthinnaga kuid on asju mida saab vägagi mõistlikult kätte.
Viimati muutis andrus, P Veebr 10, 2008 5:51 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kirjavead võiks talle küll andeks anda. Näiteks mina tegin oma esimese netipoe juba peaaegu 10 aastat tagasi, olen seda aastate jooksul tuhandeid kordi lugenud, ikka et leida kohmakaid sõnastusi ja kirjavigu, aga ikka ja jälle leian mõne kirjavea. Teist netipoodi pean natuke üle aasta ja sedagi olen sadu kordi lugenud, aga alles täna tuli jälle vaim peale ja hakkasin vaatama - leidsin 5-6 komaviga ja kaks suure algustähe viga. Jube. Muidugi juttu on mul seal ikka meeletult, aga ikkagi...
Olgu öeldud, et keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5. Ja hea kirjakeel on üks asi, mida ma tagantjärgi vaadates koolis omandatust kindlalt kõige vajalikumaks pean. Kodulehti pole ka (väga) uimas peaga teinud
Ilmselt on asi selles, et oma saiti lugedes on kogu tekst tegelikult peas ja seetõttu loed kiiremini, lisaks mõtled koguaeg sõnumi õieti edasiandmisele (mõtlemine käib kõnekeeles) ja nii on lihtne kirja - ja kõnekeelt sassi ajada.
Olgu öeldud, et keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5. Ja hea kirjakeel on üks asi, mida ma tagantjärgi vaadates koolis omandatust kindlalt kõige vajalikumaks pean. Kodulehti pole ka (väga) uimas peaga teinud

Ilmselt on asi selles, et oma saiti lugedes on kogu tekst tegelikult peas ja seetõttu loed kiiremini, lisaks mõtled koguaeg sõnumi õieti edasiandmisele (mõtlemine käib kõnekeeles) ja nii on lihtne kirja - ja kõnekeelt sassi ajada.
kaliiber kirjutas:Kirjavead võiks talle küll andeks anda. Näiteks mina tegin oma esimese netipoe juba peaaegu 10 aastat tagasi, olen seda aastate jooksul tuhandeid kordi lugenud, ikka et leida kohmakaid sõnastusi ja kirjavigu, aga ikka ja jälle leian mõne kirjavea. Teist netipoodi pean natuke üle aasta ja sedagi olen sadu kordi lugenud, aga alles täna tuli jälle vaim peale ja hakkasin vaatama - leidsin 5-6 komaviga ja kaks suure algustähe viga. Jube. Muidugi juttu on mul seal ikka meeletult, aga ikkagi...
Olgu öeldud, et keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5. Ja hea kirjakeel on üks asi, mida ma tagantjärgi vaadates koolis omandatust kindlalt kõige vajalikumaks pean. Kodulehti pole ka (väga) uimas peaga teinud![]()
Komad ja punktid komadeks ja punktideks aga kui tähed ja sõnad hakkavad segamini minema ja puudu jääma?
smtasku kirjutas:Minule kui potensiaalsele kliendile, ei ole fima äriline seis tähtis. Lähen poodi, löön raha lauale, saan kauba kätte ja olen/eiole sellega rahul. Aga äripartneritel soovitaks alati äri alustamisel partneri tagamaid uurida.krediidiinfo
No näed siis - Tellisid kauba, sõlmisid kokkuleppe, kui kaup valmis, siis polnud enam mingist kokkuleppest juttugi. Ebakindel äripartner. Ja siis veel pritsivad sülge.
honkomees kirjutas:ju siis oli nõrk kool, õieti=õigupoolest, peab olema - õigesti NB!kaliiber kirjutas:...
Olgu öeldud, et keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5. ...lisaks mõtled koguaeg sõnumi õieti edasiandmisele ...
Vot ei olnud nõrk kool. Aga see selleks, arvan et mõne sõna puhul mõnes olukorras ajab ka filoloogiharidusega inimene kõne ja kirjakeele sassi, eriti kui koolist üle 10a möödas. Aga sellise asja pärast iriseda... Isiklikult arvan et Su eluke kulgeks kordades rõõmsamalt ja oleksid muidu õnnelikum kui oleksid 4 klassi külakooli haridusega muhe vennike, selle asemel et olla haritud tähenärija.
Ega mind need veakesed niipalju ei häirinud, hoopis see enesekindelkaliiber kirjutas:honkomees kirjutas:ju siis oli nõrk kool, õieti=õigupoolest, peab olema - õigesti NB!kaliiber kirjutas:...
Olgu öeldud, et keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5. ...lisaks mõtled koguaeg sõnumi õieti edasiandmisele ...
.... Aga sellise asja pärast iriseda... Isiklikult arvan et Su eluke kulgeks kordades rõõmsamalt ja oleksid muidu õnnelikum kui oleksid 4 klassi külakooli haridusega muhe vennike, selle asemel et olla haritud tähenärija.
- nii ülbe väite puhul peaks ikka ise olema 200% veatu.keskkoolis oli mul Eesti keel kindel 5
Aga miks irisema peab - olen perfektsionist, iga oma kirjatöö tuleb vähemalt 4-5 korda ümber kirjutada ja siis ka pole rahul.
P.S. Mul oli koolis alati häda nende harjutustega, kui pidi reegli kasutamise peale mõtlema, aga kirjandid ja muidu loomulik kirjakeel praktiliselt veatu, selle kohta öeldi - keelevaist.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Jahinaljad
Kuulge head foorumisõbrad. Minu arusaamist mööda JA tuginedes grammatilis-lingvistilistele arusaamadele kirjutame hetkel teemas JAHINALJAD.
HEAD SÕBRAD, KUS PEITUB TEIE VÄITLUSES NALI?????
HEAD SÕBRAD, KUS PEITUB TEIE VÄITLUSES NALI?????
-