Nuga & siga 2
tean kahte vinget jahimeest....lapsepõlvesõbrad, naabrimehed ja pärast 20 aastat koos jahil...ja igasugune suhtlus sai päevapealt otsa sõprusest rääkimata kui teine mees lasi sõbra sigapidaval koeral kartetsiga tagumise jala ära...nuga polnud ligi...koer küll paranes niivõrd kuivõrd...ja kolme jalaga ajas täitsa hästi veel mitu aastat...kui see kena peni oma loomulikku surma suri siis järgmisele koerale pani koeramees endise sõbra nime.....

kärbes kirbule!
Nuga ja siga,siin aga kumab meeste jutust läbi selline asi,et nuga polegi metsas jahil meestel ligi.Nuga ju metsas rohkem vaja kui püssi.Alates sellest seatorkamisest kuni seljasügamiseni.Pärast pauku ikka nahavõtu ja lahkamise juures vaja tegutseda millegiga,sellepärast arvan,et püss ja nuga jahil kuuluvad kokku nagu pudel ja kork.
noorus on ilus aeg
reimakas kirjutas:Jahimees ilma noata, polegi jahimees.
Ega jah, paljudel meestel pole nuga jahil kaasas ja mõnel puudub see sootuks, vähemalt ühisjahis. Eks see välistab selle, et peaks seda kasutama hakkama.
täitsa õige, no vat kannad nuga kaasas, teed pauku, saad looma kätte ja oh jama pead võtma noa ja sisikonna välja laskma, a no mitte kohe ei taha ja siis ongi hea, kui nuga kaasas pole sellest ära viilida.
Õiget juttu räägite!Meil on asi nii kokku lepitud,et laskja laseb peale aju lõppu ka loomal mao maha.Nüüd ei seisa mehed enam ümber looma ja oota kelle närvid esimesena üles ütlevad.Tundub,et ka nuge on hakatud kaasas kandma ja noad on ka teravad
.Hea tulemuse annab,kui noatamehi rohkem norida-narrida.

-
-
Re: Nuga & siga 2
http://www.youtube.com/watch?v=sXBHJskl ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=sfmg8_8u ... re=related
krt naised ikka mõrvarid, isegi siga peavad mitu korda pussitama
http://www.youtube.com/watch?v=sfmg8_8u ... re=related
krt naised ikka mõrvarid, isegi siga peavad mitu korda pussitama
Pole looma, pole probleemi!
See viimane video oli ikka eriti haige. 
100 kg babad notsu kallal.

100 kg babad notsu kallal.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Tehke mis tahate,kuid mulle selline koerajaht ei istu.Ma vast nati vanamoodne ja need uued väljamaa koerajahid,et jaht ilma püssita siis?Ennem istun pukis, kui sellist koerte käes ära nätsutatud põrsajahti teen.
noorus on ilus aeg
Erinevad kultuurid, erinevad arusaamad jahist. Isiklikult, sellisest jahist küll midagi ei pea, täiesti mõtetu minu jaoks. Tõesti 100 kilosed naised ühe sea seljas ja torgivad kuidas juhtub 

-
Haige värk, pole kunagi sellisest jahipidamisest miskit head arvanud olgu siis sellega tegelejateks mehed või naised
Ole kui leebe tuul...
vot see mulle ei meeldi kui koerad niiviisi körvas kinni on. eriti veel kui neid ligi 10 on. las nad ajavad sea ette ja ma lasen maha
aga see viimane video...no ei ole sönu.. niiviisi ka asja öppida ei saa et sa lähed ja suurest erutusest hakkad igale poole pistma siga
vöiks ju keegi targem ette näidata kudas vms. üks korralik piste mitte selline rapsimine, ei oleks uskunud et nii, ahhh 

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.