Huvitav, oleks nagu 3 karja. 1) 3 suurt ja 4 põrsast
2) 2 suurt, 2 kesikut, 3 põrsast 3) vähemalt 12 siga, kõike. Põrsad julged, aga suure hoiavad äärde.
Võimalik, et 1. ja 2. kari on samad, lihtsalt 1 isend liitunud, aga kuidagi oleks nagu põrsaste-kesikute suhe muutunud.
22.30 on üksik kährik vedelemas.
Enne, nende 3 kähriku teemal, paar korda kisklesid päris vahvasti, oi seda keerutamist ja kräunumist, aga suht lühikest aega.
Ja siis... vahepeal oli server ikka päris umbes uudistajatest.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
ma kah nägin kus kolmekesi kaklesid ja kisasid, löbus oli agga minu teooria on selline et selle feen'i 1 karjaga ( 3suurt+4 pörsast) on liitunud see üks üksik keda ma öösel ka nägin ja siis sellest 8kari saanud, mis enne peal oli.. ähh,kes teab. peaasi, et on mida vaadata
need kes ei näe läbi veebibrauseri võiksid proovida vaadata läbi Windows Media Playeri avades rippmenüüst open url ja sisestada aadressi lahtrisse järgmine rida mms://video.eenet.ee/siga Proovisin ja toimis Samas peaks juba piisama ka lingile vajutamisest ja peaks avanema õige asi ise. Kah proovitud ja toimis Kunagi oli omal ka jama sellega et läbi veebi ei näinud ja siis tuli Windows MP vanem versioon tagasi paigaldada.9 seeria Player töötab ilusti kuid uuem hakkas streikima.Ei tea kas selles häda ka Teil kes musta pilti näevad kuid pakkusin alternatiivi välja