keegi oskaks siis soovitada mingit muud jahikoera,kes oleks aktiivne, (väiksemat) kuna elan korteris(on võimalus iga päev metsas käia,metsad elukoha kõrval kohe) ,pole mõtet suuremat koera võtta(see oleks looma piinamine)

Tänud

Kas on siis kõige õigem niisugust aktivisti nagu foks korterisse võtta.
rähn kirjutas:Kas on siis kõige õigem niisugust aktivisti nagu foks korterisse võtta.
Meie peres juba teine foks kes elab korteris. Siiamaani suhteliselt hästi hakkama saanud. Kui jahipäeva pole, siis enamuse päevast möödub magades. Päeval magab tavaliselt autos või jookseb isa töö juures ringi ning õhtul magab kodus.
jahinaine kirjutas:Minu arvamus oleks siiski et kui huvi ja tõsine soov juba olemas, võta muidugi, ka tööinimesel on aega vaid nädalavahetusel koera metsa viia nii et see et sa koolis käid küll probleem ei tohiks olla. Ilma paberiteta on kindlasti võimalik ka odavamalt saada koer. Mul Taks maksis ilma paberiteta 1800 nii et jõudu otsimisel ja kui kutsikas leitud siis tere tulemast koeraomanike sekka
rajaleidja kirjutas:jahinaine kirjutas:Minu arvamus oleks siiski et kui huvi ja tõsine soov juba olemas, võta muidugi, ka tööinimesel on aega vaid nädalavahetusel koera metsa viia nii et see et sa koolis käid küll probleem ei tohiks olla. Ilma paberiteta on kindlasti võimalik ka odavamalt saada koer. Mul Taks maksis ilma paberiteta 1800 nii et jõudu otsimisel ja kui kutsikas leitud siis tere tulemast koeraomanike sekka
Jah, tööinimese päevad veel pikemad kui koolilapse päevad.
Aga ilma paberiteta koeraga sa jahil käia ei tohi