Räägin nimelt linnu kondistamisest nii, et kogu nahk ja liha terveks jääb. Põhim nagu tupena nülgimine ainult, et koos lihaga.
1. Kitkutud linnul hakkad tagant saba juurest nahka koos lihaga seljakondi pealt lahti lõikama ja vaikselt tagurpidi keerama kuni peaaegu kaelani välja.
2. Siis lõikad juba seljakondi välja kuna see ju ribidega nii õrnalt ühenduses.
3. Siis keerad teistpidi ja lõikad rinnakorvi rinnalihast lahti ja tõmbad tiibade esimese osa ka pahupidi ja lõikad kondi välja.
4. Tagajalgade suurem-kehapoolne kont ja välja.
5. Siis selle pahupidioleva linnu uuesti õigetpidi tagasi.
Täidiseks sinna sisse sobib siis mingi ühtlane mass. See peab muidugi söödav ka olema ( mitte õunad ega sibulad - mis peale küpsetamist ära visatakse)
Serveritakse siis terve lind laua peale ning sellest on väga mõnu risti lindu lõike lõigata - konte ju sees pole

Miskipärast ma arvan, et see tuleb väga hea. Ootan 20. augustit juba põnevusega.
Üritan hiljem mõne pildi ka üles panna ja mõne retsepti koos täidisega. Kui ära olen tõlkinud
