Kõigepealt suured vabandused,kui kedagi mittetahtlikult solvanud olen .See nüüd küll minu eesmärk polnud!HIILIVALE REBASELE eraldi vabandus,jo olen nii tume,et ei osanud Sinu logo taga kohe naisterahvast näha!SORRI!!!
Muidugi ei ole minagi väitnud,nagu kährik ja rebane ei paneks linnupoega pintslisse,tegelt vist nendegi põhitoiduks hiired ,mutid,sitikad,konnad jne.Probla selles ,et rebast -kährikut pole,ega saagi nii palju olema,et nad suudaksid mingi maa-ala nii meeter meetrilt läbi kammida,kured aga küll!Muidugi kui praegu tahad näha kuidas kurg tedre v püü nosib,siis arvan see suht keeruline,sest viimaseid praktiliselt pole.Üks huvitav tähelepanek---pole kusagil ühtki kurge näha,nagu aga niiduk põllule mõnegi triibu on jõudnud sisse niita nii hakkab teisi saabuma ja nii vist lendavad kogu ümbruskonna kured kokku ja teevad puhta töö.Kust **** nad teavad,et vat just seal niidetakse

Ja nii puhastatakse kõik heina põllud niiduki järel.Ööseks ,kui rebase ja kähriku aeg ei jäägi suurt midagi ,vaid ainult need kes kurgede eest maa sisse pakku pääsenud.Kuna linnud toituvad päeval seega mingi liikumine ikka toimub on kurel neid kerge leida .Palju aga kährik peab läbi matkama ,et üks öösel paigalpüsiv linnupesakond leida?Olen ise üle keskmise kähriku järgi matkaja ja võin kinnitada,et ega neid teab mis palju pole kunagi olnud.Vene ajal juhtus nii mõnigikord,et ajasid juba tunnikese kähriku jälgi ja siis tulid mehe jäljed kes sinust ette jõudis ning loomad üles noppis

(nahk maksis ka midagi)Mina ajan sellist loogikat--soomes kurge netu,kährikut rebast küll ja tetre ka küll;Sinna maani kui meil seda lindu oli vähe rebast kähri oli (kähr muidugi hilisem okupant)tedre ja püü puudust polnud.Nüüd kurge küll, rebast ,kährikut vahelduva eduga sama palju--tetre ,püüd aga netu !Kuhu nad küll on jäänud

Ja veel:kui põder metsas mõne kuuse ära koorib on see suur kahju ja kisajaid palju---kohe põdrad hävitamisele!Mõne asi kui aga mõni linnupoeg,väikeuluk piirkonnast välja süüakse

Ja eks need kure raamatudki ole ilmselt suuremalt osalt selle TEISE ÄÄRMUSE kirjutatud,vististi

Need minu mõtted,on naad siis valed või õiged--mine tea?Kivi kotti!