TOZ-122
serx kirjutas:jah aga puitosa on nagu oleks mingi kylamees selle valmis teinud......
Seda nyyd jah....aga inimene kes seda osta soovib (nõu küsis) on lihtne maamees. Tal oma mets ja puutöö selge

Kas Sind Serx ei pane Los-i ostu kahetsema kohe-kohe myyki jõudev Weatherby "Vanguard" ? Raud ikkagi + 70mm. pikem.
Mida pikem raud seda suurema algkiiruse saab kuulile anda(eriti raskele kuulile) sest püssirohulaengu põlemisel kulutatakse umbes 25-35% eralduvast energiast kuulile kiirenduse andmiseks. 15-25% energiast kulub kuuli lõikumiseks vintsoontesse, kuuli hõõrdumise ületamiseks, vintrauaseinte soojendamiseks, relvaosade liikumapanemiseks (pool-, automaatrelv) ja mittepõlevate püssirohujääkide tekitamiseks. Umbes 40% energiast jääb kasutamata(lendab vastu taevast). 

no ma ei tea ma olen nyyd teda proovinud....los-i ma mõtlen....ja mulle tundub ,et selle raha eest on ta ikka yks hea asi kyll ....jookseb hästi ja puha ja paksu rauaga .....seisab käes häste...ja laad on kah peris kenasti viimistletud....ainult mida tuli natuke kohendada on lukkk....neil seal ju siis polnud nii
korralikku lihvpinki...
korralikku lihvpinki...