Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Alles eile sai käidud Deerhunteris (ikka selles esimeses).Suhtumine igati normaalne, kui midagi küsid siis antakse nõu,nii et poodi vahetada ei kavatse ja hääl neile.Samas Jahipaun avas Pärnus hiljuti poe.Sealne müüa minu meelest täielik
.Kui midagi küsid,siis kehitab ainult õlgu ja vastab,et kõik on letis aga ega seal letis peale nugade ja lantide suurt midagi pole.

- nimetu taat
Annaks oma hääle sellele poele, kes tulevikus esimesena normaalselt ja asjalikult suhtub (ehk siis mitte nagu vanglast punnu pannud sarimõrtsukasse), kui rääkida neile et mul on loapeal kasutusalaks märgitud ka "sport" ja sellega seoses tahan osta summutit.
...
Märkisin esimese hooga siia ka miinushääle saaja ja ka põhjuse, aga vähem kui 24h peale selle siia kirjutamist, lahenes üle poole aasta kestnud ja selle jooksul lugematuid telefonikõnesid ja kohalkäimisi nõudnud probleem kui imeväel. Ilmselt ei oleks saanud ka "võsapetsi" või "kaua võib" abil kiiremini
...
Märkisin esimese hooga siia ka miinushääle saaja ja ka põhjuse, aga vähem kui 24h peale selle siia kirjutamist, lahenes üle poole aasta kestnud ja selle jooksul lugematuid telefonikõnesid ja kohalkäimisi nõudnud probleem kui imeväel. Ilmselt ei oleks saanud ka "võsapetsi" või "kaua võib" abil kiiremini

Viimati muutis kaliiber, R Jaan 25, 2008 3:58 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Küti Äri ka siitpoolt - siiamaani kõige normaalsema suhtumisega koht kuhu sisse olen astunud.
Ma arvan,et kõik poed on head omamoodi.
jahismurf
-
Äkki keegi seletab, kus see Anomee pood asub Rakveres. Käiks vaataks , et millega nad seal kauplevad kah.
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Anome avas ka Tallinnas oma poe, esmalt võid sealt läbi astuda.
mustlesk kirjutas:Anome avas ka Tallinnas oma poe, esmalt võid sealt läbi astuda.
Kas ikka avas päris oma poe?? Äkki on ikka kauplus Kompassiga tegemist, kuhu Anome kaupa saadab ning läbi mille müük toimub? Kui ma eksin ja on olemas kohe eraldi Anome kauplus, siis oleks sellest huvitav teada.
Pärnu mnt. 48 pidi vist aadress olema.