Paistab, et sead harjusid lõpuks ikka kaameraga ära. Kui esimesed pildid sigadest on stiilis, vaatan seda imeliku asja kuuse tagant, siis läks asi kuni selleni välja, et kolmetunnise söödal olemisega keeras üks koguni kaamera alla magama. Minu notsud siis Feeni kaamera pilgu läbi.
Kirjutan veel loo, miks kahtlus tekkis et need koerad polnud. Seakari käis söödal paar päeva, siis nagu kellaaeg näitab kell 8 hommikul üks pilt udus. Pärast seda oli 4 päeva kõik külasied kadunud. Siis tuli juba teinee kari. Ümruskonnas selliseid koeri pole ka näinud.
Huvitav on see, et nad kõik enam vähem ühe suurused ja neli koera koos metsas sea söödal on ikka natuke kahtlane.Või ainuke võimalus, et tegu metsikute koertega kes elavad metsas.
Koerad tunduvad olevat jah aga huvitav,mida nad seal sigadesöödal söödavat leiavad,minuteada koer vilja ei söö,hunt ka mitte vist?Aga milles küsimus,meil siin foorumis ju hundipets olemas(kaips),kuigi udune pilt,ehk ütleb ja põhjendab ära,et kes ja mis sööb ja miks saba rõngas hoiab?
Selle talve jooksul on kogunenud kaamerasse sadu koerapilte söödaplatsilt. Söövad vilja ka kui tarvis, nuusivad niisama, aga kohal on 2 korda päevas. Maha lasta ei saa, muidu oleks naabritega suhted päris pahasti.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Mul endal küll töötavad, proovisin mitmes arvutis ja avanevad küll. Lisasin need pildid lingina, kuna oma saamatuse või millegi muu tõttu ei saanud ma neid pilte otse antud postitusse lisada.