...
Re: ...
Jah LR22,hästi ütlesid,müüme oma jahikultuuri maha,peaasi,et väljamaa mehed meile rohkem raha tooks.Umbes nagu tänapäeva seksfilmid,et mida paljam,seda paremini müüb.
Roheliste õrritamiseks võiks ju seda poevorstitegu ka filmida ja üles panna,et elusloomast poeletini(tapamaja lugu ka),näis siis,kas kõik rohelised lähevad taimetoidu peale üle?Reklaam missugune.
Roheliste õrritamiseks võiks ju seda poevorstitegu ka filmida ja üles panna,et elusloomast poeletini(tapamaja lugu ka),näis siis,kas kõik rohelised lähevad taimetoidu peale üle?Reklaam missugune.
noorus on ilus aeg
-
Peale selle loo vaatamist ei taha kellelegi öeldagi,et ise jahimees olen.HÄBI ON.
Tüüpidel täielik jahieetika puudumine.Sellist nalja ei tohi loomadega teha,maksab kunagi valusasti kätte.
Ajujahti ei harrasta juba ammu,see minu meelest täielik barbaarsus ja kõige suurem kahju loodusele.
Sorry,ma ei saa neist meestest aru,kes oma metsad tühjaks ajavad.
Tüüpidel täielik jahieetika puudumine.Sellist nalja ei tohi loomadega teha,maksab kunagi valusasti kätte.
Ajujahti ei harrasta juba ammu,see minu meelest täielik barbaarsus ja kõige suurem kahju loodusele.
22LR kirjutas:Kõik müügiks,ka meie jahikultuur!?
Paremini ei saagi öelda selle loo kohta.
Uus tubli avaldus avalikusele, et valame veel õli tulle, täiesti arusaamatud tegelased. See teema müüb avalikusele hästi ja karta on, et sealt imetakse veel üht koma teist välja.
TV3: metssea piinamise video üles pannud firma ei pea juhtunut ebaeetiliseks
No firmat võiks mõista,neil aint raha ja raha vaja,eetika nati tagaplaanil.Aga mind häirib ka see,et kõik toimub lapse nähes(või polegi see teine püssiga tegelane laps) ja osavõtul.Küsiks isegi seda,et miks see video siin foorumis üldse ripub,kas ka reklaamiks,või tahab keegi näitata jahimeeste julmust metsloomadega ümber käimisel?
noorus on ilus aeg
kaljuennok kirjutas:Ajujahti ei harrasta juba ammu,see minu meelest täielik barbaarsus ja kõige suurem kahju loodusele.
Pooldad ainult pukijahti?? See ka ju nii jube ,lased looma poole söömise pealt maha

Teemast välja küll, aga pidin ütlema seda!
Viimati muutis Anti, R Mär 21, 2008 10:52 am, muudetud 1 kord kokku.
http://beta.album.ee/antilaht
Lisaks mõned naabrite kommid, ei olnud ühtegi hukkamõistvat:
Ролик интересный.
С паросенком обращаются достойно. На руки не возьмешь, зверь дикий. А в таком виде его до клетушки довести можно. Был дикий, стал домашний.
Живодерства нет, собаки его не рвут. А авторам приписку надо было сделать как у рыбаков: после замеров и фото с трофеем животное в целости и сохранности вернули в живую природу.
а молодец мужик, свинёнка живьём домой, а не на себе тащить, он-то задними ногами как-никак сам идёт только за ухо придерживай. Откормит дома, и к Новому году карбонатик забацает.
а Сейчас его уже есть нельзя, надо дать успокоиться, ато вся моча в мясе. и собачки его не грызут, а понимают, что он уже хозяйский - низзяяя.
Наверное собаки порося в растяжку взяли. А охотник его решил в плен живьём взять ( языка). Так частенько бывает. Пыток не заметил. Комменты не понятны, но думаю про гуманизм плачутся.
Предлагаю снять клип, как коментатор после этого интервью идёт в магазин и покупает колбасу и мясо. Такого цинизма и лицимерия гуманисты не переживут.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Olgu kuidas on, aga sellise asja filmimine ja avalikustamine tõmbab meie kõigi mainele vee peale. Krt kui sul tõesti padrunid lõppevad, kutsu koerad ära ja las see loom läheb oma teed. Hetkel jääb küll selline mujle asjast, et selle firma eesmärgiks on pakkuda jahindusturismi näol, valimatut tapmist, olegu see siis seapõrsas või hiir. 

Kaljuennok kirjutas:
...Ajujahti ei harrasta juba ammu,see minu meelest täielik barbaarsus ja kõige suurem kahju loodusele.
Ääretult loll jutt minu meelest.Võta kätte Jahiraamat va.2003 ja loe lk78-79 ja lk135.Äkki siis saavad sulle mõned põhitõed selgeks.
...Ajujahti ei harrasta juba ammu,see minu meelest täielik barbaarsus ja kõige suurem kahju loodusele.
Ääretult loll jutt minu meelest.Võta kätte Jahiraamat va.2003 ja loe lk78-79 ja lk135.Äkki siis saavad sulle mõned põhitõed selgeks.
kaljuennok kirjutas:Peale selle loo vaatamist ei taha kellelegi öeldagi,et ise jahimees olen.HÄBI ON.
Milles see loodusekahju ja barbaarsus väljendub? Tallatakse taimed aju tehes maha?? Suht loogiline, et sa ei saa valimatult kõike kyttida ajujahti tehes aga minu meelest on nagu Antigi ytles looma söömise pealt maha laskmine sama barbaarne.
duo on parem
-
Tony,kui sinu põhitõeks on metsapidi jooksmine ja kisamine,siis ma ei teagi kohe mida öelda!
Nagu Aafrika suguharu peaks jahti.
Loe viimast Jahimeest:"Metskitsejahist ja ajujahist",võibolla saab sulle siis midagi selgeks.
Jõuame jällegi tagasi teema juurde,kust kultuuriruumist pärit oleme ja kuhu tahame jõuda.
Aga noh,igaühele oma.
Nagu Aafrika suguharu peaks jahti.
Loe viimast Jahimeest:"Metskitsejahist ja ajujahist",võibolla saab sulle siis midagi selgeks.
Jõuame jällegi tagasi teema juurde,kust kultuuriruumist pärit oleme ja kuhu tahame jõuda.
Aga noh,igaühele oma.