Söödamais
-
Feen,sa ütled,et mõningane magnet.Siga paganas, elab kogu aeg seal maisipõllu ligidal.Tähtvere meestel pandud ka pukk lausa põldu, maisiridade vahele, tea, mis koristajamehed ütlesid aga puhtaks on ümbruse võtnud.Ja neid seajälgi ja radasid on sellisel põllul ikka paksult.
Aga valmis saab mais siin meie kliimas küll,oli vist eelmisel aastal kui koristaja traktorist rääkis,et on isegi üleküpsenud.Ise olengi varunud just peale koristust ja enne sissekündi otse põllult ja tahab aint puhastust ja kuivatust saada,ning korjamisvaeva ka.Tänu Pikale siis.
Aga valmis saab mais siin meie kliimas küll,oli vist eelmisel aastal kui koristaja traktorist rääkis,et on isegi üleküpsenud.Ise olengi varunud just peale koristust ja enne sissekündi otse põllult ja tahab aint puhastust ja kuivatust saada,ning korjamisvaeva ka.Tänu Pikale siis.
noorus on ilus aeg
-
turbolents kirjutas:Küsimus tekkiski tänu võimalusele osta mitte söödamaisi, vaid magusmaisi. Kuid see veel põllus ja peaks ise ära korjama. Endal mingit kuivatamise võimalust pole nii, et see varjant langeb vist ära. Ega need tõlvikud kaua säili vist.
no kui sul need tõlvikud üle on, siis ma olen nõus tulema ja nad ära korjama

Jah,hiir on maisil kohe harjas.Mina kuivatan nii,et ümber maisi on hiirelõksud aga kuidagi oskab hiir ka tsinkplekist vannis ära käia,kuigi vanniäär oma 30-40sm kõrge.Üldiselt see kuivatamine ikka tükk tööd ja aega tahab.Lehtedest tahab tõlvik võimalikult kohe vabaks saada,et mitte hallitama minna.
noorus on ilus aeg
Re: Söödamais
Tallinnast peaks saama Hiiult.
Kus kohalt Hiiult,elan 35 aastat juba Hiiul aga maisi pole veel kohand.Kui sa mõtled Hiiu elevaatorit siis see juba 5 aastat minu teada ei tööta.jagwelt kirjutas:Tallinnast peaks saama Hiiult.

Töötab ikka, ise kuskil veebruaris helistasin sinna siis maisi ei olnud aga pakkus nisu.Nisu hinda ei oska öelda sest polnud huvitatud sellest.