Karu
karu ju maiasmokk!
Omnivoor küll- aga ikkagi...
Mesi!
Mesitaru- kui korra maitse suhu saab- pidavat toimima nigu narkootikum- ennem ei lõpeta- kui raha- (a seda tal ju pole)- ehk siis elu- otsa saab! Kellegi õnneseenest mesiniku rida..(?)
A kas igamees oma õuepääle julgeb karu meelitada?
Mesi!
Mesitaru- kui korra maitse suhu saab- pidavat toimima nigu narkootikum- ennem ei lõpeta- kui raha- (a seda tal ju pole)- ehk siis elu- otsa saab! Kellegi õnneseenest mesiniku rida..(?)
A kas igamees oma õuepääle julgeb karu meelitada?
tsuks nigu ma olen...
meil on ühel mesinikul tarud metsa lagendikul suhteliselt raba servas ja mul on seal kohe seasöödakoht , karu lõhkus seal eelmine aasta 12 taru ja kordagi ei käinud karu seal kaks ööd järest ja kui veel natuke viriseda ,siis karu tahab rohkem seda mesilase vastset ,sellega koos sööb ta ka muidugi mett,aga raipe peal hakkab karu stabiilsemalt käima ja kui tal raipest süda pahaks läheb siis mekib ka mett
,a mehed viite karu olete korraga näinud ja seda mitte loomaaias.

243win
Näe jah mis vana ott tegi tahtse meest rünnata eks ole isegi karu metsades
kolatud ja jahti peetud kuid selline juhus....
Käisin isegi seda looma vaatamas ja mehel kätt surumas
müts maha sellise mehe ees , et närvi oli .
Kuid jah ega ise enam ilma torudeta ajusse ei roni ning
pimedal ajal metsa minnes võtab ikka mõttlema küll kuigi tegelt nad ju
niisama inimest ei ründa .
kolatud ja jahti peetud kuid selline juhus....
Käisin isegi seda looma vaatamas ja mehel kätt surumas
müts maha sellise mehe ees , et närvi oli .
Kuid jah ega ise enam ilma torudeta ajusse ei roni ning
pimedal ajal metsa minnes võtab ikka mõttlema küll kuigi tegelt nad ju
niisama inimest ei ründa .

-
Mesi!
Mesitaru- kui korra maitse suhu saab- pidavat toimima nigu narkootikum
Vaidleks sellele tiba vastu,jah mee lõhn meelitab karu , kuid mitte mee vaid
mesilaste vastsete pärast. Sest miks ta muidu sipelga pesi lõhub ja miks talle
meeldib liha kui seal juba ussi poisid sees.
Põhjus lihtne suurel loomal palju toitaineid enne talve vaja ja igasugused puttukate vastsed jms sisaldavad tohutu suurtes kogustes valke ja see toitev
Karupoeg puhh jah sõi mett kuid tegelik elu teistsugune. Vahest nii ,et raibe metsa viidud karu korra vaadand kaa aga söömas ei käi kuid oota paar nädalat ja asi teine.
ma ei tea kas siin 100 % tõtt kuid 99% ikka
Mesitaru- kui korra maitse suhu saab- pidavat toimima nigu narkootikum
Vaidleks sellele tiba vastu,jah mee lõhn meelitab karu , kuid mitte mee vaid
mesilaste vastsete pärast. Sest miks ta muidu sipelga pesi lõhub ja miks talle
meeldib liha kui seal juba ussi poisid sees.
Põhjus lihtne suurel loomal palju toitaineid enne talve vaja ja igasugused puttukate vastsed jms sisaldavad tohutu suurtes kogustes valke ja see toitev
Karupoeg puhh jah sõi mett kuid tegelik elu teistsugune. Vahest nii ,et raibe metsa viidud karu korra vaadand kaa aga söömas ei käi kuid oota paar nädalat ja asi teine.
ma ei tea kas siin 100 % tõtt kuid 99% ikka
Mul siiani karudega õnneks läinud, ei ole päris kallale tulnud. Kevadisest nepijahist on mind kahel korral karu poolt ära aetud, tuligi taganeda. Üks kord rikkus karu ära õhtuse hanejahi metsajärve ääres. Varem liikusin eriti kevadeti metsades üksi ilma püssita, nüüd mõtlen, et nii pole ikka päris õige, mingi relv peab kaasas olema.