Mõtlesin et annan ka siin teada, kuskohast on võimalik Väga Hea hinnaga täisdigitaalset kaalu saada püssirohu kaalumiseks -
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10515
Asja plussid -
Väike, kerge, tuleb koos nahkvutlariga millega kaasas kanda ja koos 10g vihiga kalibreerimiseks.
Täpne - kasutasin testimiseks vanu vene apteegikaalu kvaliteedimärgiga vihte. Üldiselt jäi tulemus 0.002g piiresse originaalist. Samuti kui kasutasin vihtide kombinatsioone jäi näit korrektseks.
Näitab tulemust nii grammides, grainides kui ka veel oz, ozt ja ct.
Miinused -
Vahel harva läheb tal välja kaalumiseks pea 2 minutit. üldiselt enamasti tuleb tulemus sekunditega.
Antud lehega ei ole mul muud seost kui see et olen sealt ise kaupa tellinud ja siiani rahul, kuigi näiteks selle kaaluga läks aega ca kuu+nädal enne kui eestisse jõudis. Samas sama täpsusklassi kaalud on eestis ikka HOOPIS teise hinnaga. Ahjaa, antud sait ei lisa toote hinnale mingeid postikulusid - see mis hind seal on on ka hind Sinu taskus.
Mõtlesin algselt et tellin mõned veel ja panen teema hoopis müügi all üles aga otsustasin et ei viitsi paarituhande krooni pärast mässata

P.S. Kui keegi tahab minu oma näha/testida võib mulle PS saata ja kokku leppida.