izh-43kn

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
Kasutaja avatar
sibiri

izh-43kn

Postitus Postitas sibiri »

Mehed! Kus meil võib leida izh-43kh ?
Kasutaja avatar
sammal.habe

Re: izh-43kn

Postitus Postitas sammal.habe »

karta on, et ei leiagi. ma mõne aasta eest otsisin, saatsin kõigile teadaolevatele jahikauplustele e-maile. vastata viitsis ainult üks, lubati venemaalt tellida kui huvi. kuna hind oli tolle aja kohta müstiline, siis otsustasin 16 kal toz-b kasuks.
Kasutaja avatar
sibiri

Postitus Postitas sibiri »

Kurb lugu....
Kui akkab selle stsenariumi jaargi liikuma,siis ostan ka endale vana Toz.
Hanno

Postitus Postitas Hanno »

IZH-43 KN hind tuleks 5900.00, saatsin päringu, kas mu partner ka ükshaaval Baikalit müüb. Nende reegel on, et ikka kastikaupa. Kui huvi on siis palun võta minuga ühendust.
Kasutaja avatar
annaliisa

Postitus Postitas annaliisa »

aga IZH 27, 16kal? siiani pole poodidest saand:(
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Hanno

IZH 27 EM-1C, MC kaliiber .16/70, hind 7900.00. Täielik huvipuudus, .12 on saadaval 76mm pesaga, hind odavam, laskemoona valik suuurem. See, et vanaisal oli kukkedega .16 kaliiber jahipüss ja kuidas ta sellega ikka laskis - jäägu see teema lõkke äärde jahijuttude tasandile. Kui ikkagi soov on erineda, siis juba soovitan kaaluda kaliibrit .20.
Kasutaja avatar
annaliisa

ei ole nagu pöhjus selles mitte, et erineda tahaks.
Hanno

Vabandust, ei mõelnud erinemise all uhkeldamist, vaid .20 on suurepärane linnujahi kaliiber ehk pidasin silmas erinevaid otstarbeid, erinevaid võimalusi jahipidamises.
Kasutaja avatar
annaliisa

jahh, ma täitsa usun, igasugu erinevaid on mulle pakutud- isegi 28kal. aga ma ikka tahaks seda IZH'i. isal on see ja mulle meeldib, moon oleks ka sama ja oleks kergem:)
baddmann

Postitus Postitas baddmann »

annaliisa kirjutas:...ja oleks kergem:)

Muideks, 20 kal relv 16 kal relvast (sama mudelit silmas pidades) raskem kohe kindlasti ei ole. 20-sel on rauad absoluutmõõdus veidi lühemadki ehk (kaliibrites siiski normi piires), mistõttu mina pakuks, et tegelikkuses kaal väiksem ja juhitavus parem. Ja moona valik...oo jaa. 20 kal moona on Eestis ikka võib öelda et seinast seina saadaval, ise soetasin sel kevadel isegi enda jaoks esimese väikese koguse sportmoona. 16 kaliibri osas olen tuttavate käest kuulnud ja ise põgusa pilguga poodides silmanud, et valik ei ole mitte alati nõudlikuma kliendi jaoks piisav.

BM
Kasutaja avatar
annaliisa

kerguse poolest ma ei pidanud otseselt kaalu silmas, vaid et kui isaga sama moon siis mugavam:)
Vasta