izh-43kn
- sammal.habe
Re: izh-43kn
karta on, et ei leiagi. ma mõne aasta eest otsisin, saatsin kõigile teadaolevatele jahikauplustele e-maile. vastata viitsis ainult üks, lubati venemaalt tellida kui huvi. kuna hind oli tolle aja kohta müstiline, siis otsustasin 16 kal toz-b kasuks.
Kurb lugu....
Kui akkab selle stsenariumi jaargi liikuma,siis ostan ka endale vana Toz.
Kui akkab selle stsenariumi jaargi liikuma,siis ostan ka endale vana Toz.
IZH-43 KN hind tuleks 5900.00, saatsin päringu, kas mu partner ka ükshaaval Baikalit müüb. Nende reegel on, et ikka kastikaupa. Kui huvi on siis palun võta minuga ühendust.
aga IZH 27, 16kal? siiani pole poodidest saand:(
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
IZH 27 EM-1C, MC kaliiber .16/70, hind 7900.00. Täielik huvipuudus, .12 on saadaval 76mm pesaga, hind odavam, laskemoona valik suuurem. See, et vanaisal oli kukkedega .16 kaliiber jahipüss ja kuidas ta sellega ikka laskis - jäägu see teema lõkke äärde jahijuttude tasandile. Kui ikkagi soov on erineda, siis juba soovitan kaaluda kaliibrit .20.
ei ole nagu pöhjus selles mitte, et erineda tahaks.
Vabandust, ei mõelnud erinemise all uhkeldamist, vaid .20 on suurepärane linnujahi kaliiber ehk pidasin silmas erinevaid otstarbeid, erinevaid võimalusi jahipidamises.
jahh, ma täitsa usun, igasugu erinevaid on mulle pakutud- isegi 28kal. aga ma ikka tahaks seda IZH'i. isal on see ja mulle meeldib, moon oleks ka sama ja oleks kergem:)
annaliisa kirjutas:...ja oleks kergem:)
Muideks, 20 kal relv 16 kal relvast (sama mudelit silmas pidades) raskem kohe kindlasti ei ole. 20-sel on rauad absoluutmõõdus veidi lühemadki ehk (kaliibrites siiski normi piires), mistõttu mina pakuks, et tegelikkuses kaal väiksem ja juhitavus parem. Ja moona valik...oo jaa. 20 kal moona on Eestis ikka võib öelda et seinast seina saadaval, ise soetasin sel kevadel isegi enda jaoks esimese väikese koguse sportmoona. 16 kaliibri osas olen tuttavate käest kuulnud ja ise põgusa pilguga poodides silmanud, et valik ei ole mitte alati nõudlikuma kliendi jaoks piisav.
BM
kerguse poolest ma ei pidanud otseselt kaalu silmas, vaid et kui isaga sama moon siis mugavam:)