Igati lahe üritus oli ja erilised tänud minu poolt korraldajatele, et viitsisid mind ära oodata. Nimelt, kui tulema hakkasin lasin netist (EJSL lehelt) välja plaani, mis mind juhatas haavlitiiru. Mul muidugi oli vaja saada kuulitiiru.

Oma viga, et tähelepanelikult juttu läbi ei lugenud, mis listiga tuli. Üks väike mõte tegelikult korraldajatele tulevikuks, et kui haavli ja kuulilaskmine toimub eri tiirudes siis kaarti tehes võiks lõpppunkti kirjutada peale haavlitiir või kuulitiir või siis kaardile pealkiri kohe vastav panna.
Reeglite kohta. Need võiksid emakeeles tegelikult rippuda EJSL kodulehel, kust siis iga korraldaja saab need endale välja trükkida. Olgem ausad, igasugune jama võistlustel käib ka teiste laskjate arvelt. Mul isiklikult kama2, kuidas keegi laseb, kas kehalt või käelt. Tähtis on vaid sea 10 kätte saada ja konkurent ellimineerida tema eripära tõttu pole küll mõistlik.

Enda laskmisest, eelmine aasta oli minu lemmik igasugune toikaga harjutus. Nüüd on mingi totaalne nõks läbi käinud ja kuidagi ei suuda ennast seal taga leida stabiilsena.

Tervitades,
Janek