Kus saab õppida jahindust?!
Kus saab õppida jahindust?!
Selline lugu on, et olen läbinud selle jahikoolituse ja paberid käes aga kuna lõpetasin gümnaasiumi, siis sooviks minna edasi õppima...Nimelt küsimus siis järgmine: Kas te teate kus(Eestis või välismaal) saab õppida jahindust?!
Re: Kus saab õppida jahindust?!
Mul tuttav õppis jahindust Omski ülikoolis Siberis Venemaal ja minu teada selleks hea koht, sest seal kliima vastav ja loomad ka kohapeal olemas. Kui sul konkreetne huvi, siis võin sind temaga kokku viia.
wsm kirjutas:Mul tuttav õppis jahindust Omski ülikoolis Siberis Venemaal ja minu teada selleks hea koht, sest seal kliima vastav ja loomad ka kohapeal olemas. Kui sul konkreetne huvi, siis võin sind temaga kokku viia.
E-mail võiksite küll anad jah...
Siis saaks täpsemalt uurida kuidas see õppimine seal käib...
Minu teada on sommidel selline pets koolitus olemas,ka keegi eesti mees tegi asja läbi,aint keelt on vaja osata.Kas möödunud või ülemöödunud aasta ta ka kirjutas ajakirjas "E-Jahimees" sellest pikemalt.
noorus on ilus aeg
-
See mees on Rain Hirv, päris heade teadmistega spetsialist, tal jäi Soomes vist ainult lõpueksam tegemata. Tulihingeline jahimees!
Kaupo Kindsigo kirjutas:See mees on Rain Hirv, päris heade teadmistega spetsialist, tal jäi Soomes vist ainult lõpueksam tegemata. Tulihingeline jahimees!
....kahtlustan et tal lihtsalt meeldib soomes aegajalt käija....

kärbes kirbule!
Heheh:D
Kellele siis ei meelidks Soomes jahil ja niisama puhkamas käia?!:D
Kellele siis ei meelidks Soomes jahil ja niisama puhkamas käia?!:D
No jahinduse õppimine soomes pole lihtsalt seal jahil käimine,see tahab esiteks keeleoskust ja ka tugevat tervist.Nagu ajakirjast lugeda võis,siis võttis mees mitme päeva varustuse kaasa ja tegi kõnnumaal ka vastavalt mitmepäevase matka läbi.Püss ja laskemoon muidugi samuti seljas.See pole mitte meie moodi jahil käimine,et sõidad autoga sihiotsa ja siis paarsada m jalutad püssiga ringi.
noorus on ilus aeg
kas keegi teab ka sellist kohta kus ilma soome keeleta õppida saab, sest seda keelt mette ei oska
Jahimees pole niisama mees!
rait156 kirjutas:kas keegi teab ka sellist kohta kus ilma soome keeleta õppida saab, sest seda keelt mette ei oska
Ma julgeks loota, et Venemaal Omskis saab ilma soome keeleta küll hakkama

BM
venemaal ka jah aga eks seal vist asi venekeelne ja ka see keel pole suus
No aga, kui tahad õppida siis õpi kõigepealt keel ära
Sa ju ei peagi keeleteadlane olema, alguses suhtlustasandil ja ülejäänu tuleb ise. Täitsa nullist ka võimalik(ise kogenud---tööl olles siis ) aga ei kujuta seda ette kui vaja õppima hakata 
Aga kas mitte Luual polnud mingisugust õpet jahinduse poole pealt??
`Tegelikult tyleb meelde üks vahetusõpilane saksamaalt kes kunagi minuga ühes koolis käis, minuarust oli ta keeleoskus alguses null, kuu ajaga juba purssis ja poole aastaga oli keel piisavalt suus, et tundides eesti keeles aru saada ja kaasa rääkida, muidugi aksent oli tugev.

Aga kas mitte Luual polnud mingisugust õpet jahinduse poole pealt??
`Tegelikult tyleb meelde üks vahetusõpilane saksamaalt kes kunagi minuga ühes koolis käis, minuarust oli ta keeleoskus alguses null, kuu ajaga juba purssis ja poole aastaga oli keel piisavalt suus, et tundides eesti keeles aru saada ja kaasa rääkida, muidugi aksent oli tugev.
Jahindus ikkagi seotud bioloogiaga, et algatuseks seda õppima minna. EJ kirjutas ka millalgi, et plaanis on hakata TLÜs välja andma jahinduse spetsialiseerumisega biolooge. Millal see aga juhtub, see teine asi.
Aim small, miss small!
eks peab seda asja uurima hakkama siis kuskiltpoolt, aga aitäh neile kes nõu oskasid anda
Aastatd on mööda läinud ja pole seda jahinduse õppimise ideed maha matnd. Ehk oskab keegi nüüd anda nõu selle asja kohta?!