Võibolla on kuskilt läbi jooksnud, et mis kirjastusega tegu, aga vana pea ei võta enam kinni, ehk nimetaksid üle, siis teab, et mis poolt seda oodata. Uudis muidugi iseenesest positiivne.
kriss kirjutas:olin kirjastusega ühenduses ja sain järgmise vastuse : raamat "jahimehe köök" ilmub 23 august. nii öeldi mulle:) nii, et silmad kõrvad lahti.
noh täna 24 august, kas keegi teab on raamat ilmunud?
Nii raamat käes. Suured tänud autorile ja tegelikult ennekõike Kriss`le, tänu kellele see raamat mul üldse riiulis on. Esimese hooga hakkas kohe raamatust silma, et pole mitteühtegi kopraliharetsepti. Küll, aga on haruldasema saagi all mõned mägra ja rästaretseptid.
Nüüd jään Feen`i kokaraamatut ootama (paistab, et sellel mehel oleks juba millest kirjutada).
Sai kah raamat muretsetud. See on tõesti suur miinus et kobrast sees pole. Samas positiivne see, et retsepte on nö. seinast seina(lihtsamaid ja keerulisemaid...noh pigem peenemaid ) Ja eht ka see et grillimisest ja suitsetamisest juttu on ja ka marinaadid ja kastmed olemas. Väga hea ja kompaktne abimees! Soovitan kõigile sooojalt
ega jah... eks äkki mõne aasta pärast tehakse Jahindusfoorumi kokkamisraamat ka. Et nüüd siis annan luba seniseid ja tulevasi retsepte ka kirjanduslikult kasutada Aga selles mõttes on siia hea kirjutada, et vajadusel saab kohe järgi vaadata, ja ei kao ära ka. Mul oli kunagi üks paberkandja... aga see kadus ära Ja siis ma kirjutan mõistlikumad retseptid siia foorumisse.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...