Kuigi hommik oli vaikne, siis õhtu kiskus tuuliseks. Olin tänast päeva juba maha kandmas, kui ühtäkki märkasin, et puudel lehed ei liigu, mis minu pikaajalisele ilmavaatleja kogemusele toetudes

Iirlane Murphy olevat kunagi öelnud midagi stiilis, et kui miski on liiga ilus, et olla tõsi, siis tavaliselt ta seda pole. Mul avanes võimalus veenduda selle mehe tarkuses, sest niipea kui sättisin esimest lasku tegema oli tuul rõõmsate puhangutena tagasi. Nii ei jäänudki muud üle, kui lihtsalt passida vaiksemaid momente ja üritada testiga ühele poole saada.
Gamo ProMagnumite suurimaks plussiks on kahtlemata nende soodne hind. Kuulid ise ei jätnud just head muljet: mitmetel oli näha valujääke, samuti olid nad küllaltki mustad, mistõttu pärast mõningast laskmist olid näpud laadimisest üsna määrdunud. Võib arvata, et Gamo ProMagnumeid pidevalt kasutades tuleb ka toru sagedamalt puhastada.
Lasin ainult kaks märklehte, kuid sellest piisas. Esimene märkleht ei avaldanud muljet, lasin 4x5 lasku, mille tulemusena nägi leht välja nagu oleks seda tabanud lask haavlipüssist. Ainult seetõttu, et lasin need ise suutsin aimata mingeid gruppe. Teise lehega läks paremini. Muutsin taas laskeasendit ja sain järgmise tulemuse:
Seekord proovisin midagi, mida tavaliselt vedrupüsside puhul ei soovitata - asetasin püssi otse toele. Nagu näha, siis praegu see töötas. Märkleht ise oli vist natuke niiskust saanud, sest puhta augu asemel rebis kolmas kuul lahti terve lataka, pildil olen selle taas üles voltinud. Ülejäänud grupid sellel lehel olid ca 2x suuremad.
Mis GRT-III päästikusse puutub, siis võib seda soovitada küll. Kergus ja konkreetsem vallandumispunkt on põhjused, miks ma originaali tagasi ei taha ega pane. Usun, et oma osa Gamo ProMag kiires ja korralikus tulemuses on just paremal päästikul. Samas ei arva ma, et tegemist oleks igale Gamole nö "kohustusliku" lisavidinaga nagu emotsionaalsemad kasutajad erinevates foorumites reklaamivad. Tore kui on olemas, aga kui püssist viimast taga ei aja, saab ka ilma hakkama.
Loodetavasti on kirjapandu huvilistele abiks. Kui kellelgi on veel küsimusi, siis vastan hea meelega (kui vähegi oskan). Nagu eelpool öeldud, siis täiendused ja panus teistelt kasutajatelt just nende kogemuse kohta on igati oodatud