kokkutulek
kokkutulek
Sellest üle eestilisest jahimeeste kokkutulekust juba nädal möödas aga muljeid nagu ei näe eriti?Ei taha uskuda,et kohal mehi(naisi) polnud kes foorumis liiguvad?Varem olid ikka minekujutud juba kirjas,no kuidas siis tänavu lood läksid,ehk keegi räägib?Endal polnud võimalik kohale minna aga nati huvi ikka on küll.
noorus on ilus aeg
-
Re: kokkutulek
Mis ta ikka läks. Läks väga hästi, Viljandimaa ju võitis
Aga üritus ise oli mõnus. Ilm oli hea, rahvast palju, korraldus oli ka hea. Õhtune programm samuti OK. Ühesõnaga väga hea üritus oli.

Aga üritus ise oli mõnus. Ilm oli hea, rahvast palju, korraldus oli ka hea. Õhtune programm samuti OK. Ühesõnaga väga hea üritus oli.
Kas kuskil üleval ka üldjärjestus? Et, kes parim ja "mitmendaks meie mehed jäid" 
Ahjaa, kui korraldajad lugema satuvad, siis erinevate alade tegijad nimeliselt (vähemasti paremiku osas) teeks osalejatel (nii nagu olid laskmisalad) vast tujule vaid head - "näe mina olin..tegin"

Ahjaa, kui korraldajad lugema satuvad, siis erinevate alade tegijad nimeliselt (vähemasti paremiku osas) teeks osalejatel (nii nagu olid laskmisalad) vast tujule vaid head - "näe mina olin..tegin"
Parimat!
Arles
arlestaal.blogspot.com
Arles
arlestaal.blogspot.com
tegelikult oskan ma lugeda küll 
Ülalviidatud lehtedel ei ole vastuseid minu esitatud küsimustele.

Ülalviidatud lehtedel ei ole vastuseid minu esitatud küsimustele.
Parimat!
Arles
arlestaal.blogspot.com
Arles
arlestaal.blogspot.com
Jõudu!
Ei saanudki seal lõpus sellest arvestusest enam aru. "Part" ja "Tantsulõvi" ja laagrikujundus olid ka juhendi järgi arvesse minevad võistlusalad. Aga üldtabelis jooksis enamus osalejatel lõpetamisel vaadates 1 punkt. Oleks pidanud olema nagu iga teise alaga....Aga äkki sain valesti aru.... Eks paistab, neid tabeleid pole veel üleval. Parimat!
Ei saanudki seal lõpus sellest arvestusest enam aru. "Part" ja "Tantsulõvi" ja laagrikujundus olid ka juhendi järgi arvesse minevad võistlusalad. Aga üldtabelis jooksis enamus osalejatel lõpetamisel vaadates 1 punkt. Oleks pidanud olema nagu iga teise alaga....Aga äkki sain valesti aru.... Eks paistab, neid tabeleid pole veel üleval. Parimat!
Ikkagi. Nüüd üleval ka koondtabel ja grillivõistlus.....Mis siis juhtus. Asjad pidid olema ju üldarvestuses. Laagrikujundus------- Tassi kola kohale ja pole ju hindamas käidud...Grillmeister... tabel üleval ja kõik ju hinnatud, aga üldtabel.... Ootame veel tantsulõvi ja Pardi ära... Midagi nagu untsus, kui juhendit loed ja esimes õhtu kokkutuleku jahijuhtide hääletust tead.... Korraldajad võiks asja selgeks teha ja .... saaks asja selgeks.....
Vana lugu aga mul on just täpselt sama küsimus? Paistab et otsustatakse kuidas just kellegile kasulik ja juhen on lihtsalt selleks et oleks juhend mitte selleks et seda täita. Milleks seda laagrikujundust siis üldse tabelisse toppida? Saarlased sättisid oma hiidhirve pooleööni ja tulemuseks ???? Vähemalt endal oli ilus vaadata kui teised pole näinud
Edu

Saarlaste sajaharuline oli päris eraldi auhinda väärt.
Naine võib olla,koer peab olema!
- raindrenkhan
Seda ei oska küll öelda kus toimub järgmine kokkutulek. Aga äkki keegi teab millal võrumaa jahimeeste kokkutulek toimub. Seda ei ole minu teada mitu aastat toimunud. Võiks kuskil toimuda ikka 

Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
Kas naised saunas rääkisid, et Toosikannul?
Kokkutulek toimub Raplamaal- see on 100%. Konkreetne koht aga lahtine. Valida esialgu Kaiu ja Toosikannu vahel. Mõlemal kohal omad +ja -. Kumb peale jääb-seda ei tea isegi "naised saunas".
Kokkutulek toimub Raplamaal- see on 100%. Konkreetne koht aga lahtine. Valida esialgu Kaiu ja Toosikannu vahel. Mõlemal kohal omad +ja -. Kumb peale jääb-seda ei tea isegi "naised saunas".
ikka lõbusalt