Diskussioon teemal vedrukas vs eellaetav ei ole siiski nii ühene

Mujal maailmas üsna mitu venda silma jäänud, kes on omanud meie mõistes müstilises koguses õhkrelvi ja lasevad ikkagi kõige meelsamini vedrukatega. Põhjus on nende sõnul selles, et eellaetavaga laskmine ei paku pinget - kuhu sihid, sinna tabad. Vedrukaga aga igaüks "automaatselt" täpselt ei lase, pead vaeva nägema ja nii mõjub õnnestumine saavutusena, andes neile suurema rahulolu kui eellaetav

[/quote]
Õige- Delta! Muu maailmaga niiväga kursis pole aga minu maailmas on koht kahele vedrukale: esimene on siis vana hea venelane Baikal Izh-512M ja teine Slavia 634. Ma ei saa siin kontekstis mainimata jätta, et arvatavasti lasen vana hea venelase endale viimaste valgete linade vahele minnes kõrvale asetada.

Et siis miks? A lugege, mida Delta siin ülalpool ütles: (tsiteerin -
Põhjus on nende sõnul selles, et eellaetavaga laskmine ei paku pinget - kuhu sihid, sinna tabad. Vedrukaga aga igaüks "automaatselt" täpselt ei lase, pead vaeva nägema ja nii mõjub õnnestumine saavutusena, andes neile suurema rahulolu kui eellaetav )
Ma rõhutan veelkord mehe kuldseid sõnu - igaüks täpselt ei lase.... No mai saa kiidelda aga helgematel (võid ka lugeda: selgematel) päevadel laseb baikal oma iizhevski relvatehase meistrite meistritööst 20-lt meetrilt püssi avasihikut sirgelt tulejoonel hoides coca plastpudeli korke. No ma ei väida, et just iga kolmas laks pihta läheb aga soodsate ja ettenägematute juhuste koostoimel on seda juhtunud küll. Arvestamata siinjuures tõenäosusteooriat.
Et siis mida ma sellega öelda tahtsin.... pagan küll - no on robustne pill aga allub hästi mehe tahtele. Kergesti tuunitav ja de-tuunitav

, oma hinna kohta suhteliselt hea kvaliteediga materjalidest tehtud. Ja laseb sinna, kuhu (suunas) sihid. See oligi peamine. Lisaks siia veel, seda, et omanikul peaks paras ports kohitud kassi kannatust olema, et Gamo'dega, Crossman'idega, Hatsan'idega või kasvõi Taifuunidega ühe joone taha astuda.
Muide - nalja on saanud juba vana hea venelasegagi niipalju, et Slavia - va Tšehhide imerelv mul veel IKKA karbist välja võtmata on
Baikal.