Teine küs kas kellegil üldse on mõni FXi püss ja kuidas muljed on?
HrHunt kirjutas:Kas keegi on viitsinud kadalipu läbi käia ja sebida sellise endale? Kas on palju "ägedam" kui 4,5ene? Endal on hakanud hirmsasti sügelema hankida mõni semi-auto FXi püss. Netist videosid vaadates jätab näiteks FX Revolution väga sügava mulje. Mingi kliiniline täpsuslaskmine väga ei huvita, mulle just meeldiks paigutada laiali n objekti ja need siis sodiks kõmmutada5,5ene õhukas tundub ses mõttes parem variant kui harilik sportpüss kuna "ohtlik tsoon" pole palju üle 100m, vaikne (teisisõnu ei häiri naabreid) ja laskemoon on ka väga odav.
Teine küs kas kellegil üldse on mõni FXi püss ja kuidas muljed on?
Soetamisloa või relvaloa võib väljastada isikule, kes on sooritanud relva soetamist, registreerimist, hoidmist, kandmist, võõrandamist ja seaduslikku kasutamist reguleerivate õigusaktide nõuete tundmise ning laskevigastuse korral kannatanule esmaabi andmise eksami.
peepk kirjutas:Asi selles et kindlapeale tehakse pooled torud 22lr moona peale ringi kui 5,5 igas bensukas vabalt saada oleks nagu hetkel 4,5 millimeetrine.Olen üsna kindel et see ainuke põhjus miks seda mõõtu torusi meil vabalt saada pole.Mäletan vene ajast kui diskuteeriti sel teemal et saadaolevatel 4,5mm pesa ringi puurida.Kujutan ette õnnest lakkekargavaid mehi kes selle võlutoru ilma loata ostavad.Ja selle hirmus neid vabalt saada polegi.Loodan et tabasin naelapea pihta.Ausad mehed ärge solvuge,võibolla mul vale mõtteviis.
sada kirjutas:Kui keegi satub mõnda jahipoodi kus 5,5mm õhukaid müüa võiks seda asja müüalt küsida.
Satakas kirjutas:kas soomes on 5,5 vabalt saadaval?
Delta kirjutas:sada kirjutas:Kui keegi satub mõnda jahipoodi kus 5,5mm õhukaid müüa võiks seda asja müüalt küsida.
No milleks ajada asja keeruliseks. Võta ühendust elukohajärgse politseiprefektuuriga ja küsi, mida 5,5 mm õhuka soetamiseks vaja on...
sada kirjutas:Nii, niipalju sain teada, et relvaeksam tuleb ikkagi tehavahe vist ainult selles, et see on tasuta ja laskekatset ei tule ka teha.Relvakappide ja muu jama kohta pole küsinud