Minujaoks supermaitsvad rupskid. Pikuti pooleks lõigata, kiled, sooned ja keskelolev "tuum" välja. Ööpäevaks piima sisse likku. Loputada veega ja siis keema. Keeduvette lisada soola, pipart, loorberit, sibulat, küüsalauku. Kuna keemisel ajab palju vahtu, siis vaht korralikult ära riisuda. Lase maha jahtuda ja tükelda. Hea nosimine kõrvale.
Ma olen nii ka teinud, et otse pannile, kile muidugi ära. Ohtralt sibulat, pipart ja soola maitseks ja siis hästi läbi praadida, muidu jäävad vesiseks-kusiseks. Igati hea apms, isegi mõni neeruskeptikust sõber on kiitnud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
See praetud variant on tõesti täiesti söödav.Meil ei lähe ükski neer põdrajahi aegus raisku.Kõik nokime maksa ja filee vahele ära.Ja tõesti,söövad isegi need,kes enne neeru vaadatagi ei tahtnud.
Jah,keedetuld ja praetult söövad tõesti needki,kes muidu ei vaata neeru poolegi.On endal sõbrast jahimees,kelle naisele aga maitseb toores neer paremini kui kuumtöödeldud j a sõber kurdabki,et ega ise neerusööki eriti saa.Mõni sööb ka toorest maksa paremini kui praetud-keedetud,maitse asi.
greenhorn kirjutas:Minujaoks supermaitsvad rupskid. Pikuti pooleks lõigata, kiled, sooned ja keskelolev "tuum" välja. Ööpäevaks piima sisse likku. Loputada veega ja siis keema. Keeduvette lisada soola, pipart, loorberit, sibulat, küüsalauku. Kuna keemisel ajab palju vahtu, siis vaht korralikult ära riisuda. Lase maha jahtuda ja tükelda. Hea nosimine kõrvale.