Alustasime uskmatute "Buck Expert'i usku" pööramist. Esimesel pildil siis mina Buck Expert'i Põdrapulli jooksuaja lõhna määrimas ja 2. ja 3. pildil siis tulemus.
Samal ajal tegelesin ühe teise tegelasega keda mul tabada ei õnnestunud. Noh ise loll.
Aga test õnnestus 100%. Sai geeli määritud suvalise koha peale (muidugi enne sai vaadatud, et seal pull ikka tegutseb) ja kaamera sinna juurde. Koht sai valitud jahipraktiliselt, et sealt oleks võimalik ka looma varitseda.
Proovime ära. Paneme lõhna ja siis jälle kaamera juurde ja vaatame, mis toimuma hakkab. Sokul jooksuajal saime väga hea tagasiside. Töötas ülihästi. Samuti seaga hea tagasiside olemas. Hirve kohta ei tea veel.
See läks ennist meelest, et jälgi kuupäevi. Lõhn kestis vähemasti 6 päeva. Ja huvitav tähelepanek, et soolaku peal saad pullist pilte terve seeria, aga peibutise peal napilt kolm pilti.
sooviku kirjutas:Härrased,lubage mainida,et mina seda"Buck Experti usku" juba olen.See peibutuslõhn(et mitte öelda kusehais)töötab täiesti.
Ehk on keegi nii tore mees ja paneb üles ka kasutamise õpetuse, tuginedes ka oma kogemustele. Kui palju, kui suurele alale, kuidas kaitsta vihma mahapesemise eest ja nii edasi. Kindlasti on njüansse mida õppida.
Ei midagi keerulist:Lased lõhna saabastele,astud mööda põldu varitsuskohani,oled natuke aega vagusi ja siis lisad haisule ka vile .Nii käis minu soku peibutamine.Kasutusjuhendid olid vist Mardil poes asjadel juures.Vaata ka teemat"Uus asi BH poes".