Jahimehe naise pajatusi
Jahimehe naise pajatusi
Sattus poolkogemata netiotsingus ette selline blog, mida peab kellegi jahimehe naine. Suht karmilt on seal toda jahimeest maha tehtud, samas lugedes kommentaare tolle "jahimehe" tegudest, siis paneb kohati ikka mõtlema...
Link siis:
http://kissakissa.blogspot.com/
Link siis:
http://kissakissa.blogspot.com/
Re: Jahimehe naise pajatusi
Oleks vanamees ka kuangi seda blogi loeks. 

jaa ja siin mehed räägivad et jahile minnes on naine rahul
vbl ka midagi teoksil, et rahul on 

duo on parem
Rahul ikka,kui mees metsas müttab ja tüki lihagi vahel koju toob ja pealegi sellist, mida kuskilt poest ei ota.Ega siis kõik naised-mehed ole ühte moodi.Ja metsast jahilt tulles on mees ise väsinud aga käiguga rahul ja mis naisel siin pahaks panna on?Kas tugitoolis lösutav ja lehte lugev või pudelikorki kummardav mees armsam on?Muidugi võtab mõni oma hobi väga tõsiselt ja siis noorel naisel meel mõru,et võiks temaga tegelda jahi asemel aga see aeg läheb vananedes mööda.Ega mees laps ole,et peab naisel sabast kinni hoidma ja aint tema käske täitma,kuigi leidub ka selliseid.Usun,et see rohkem noorte naiste mure,vananedes harjub ja on isegi pahane,kui mees jahile ei viitsi minna.Peale jahihaigete on ju veel kalamehed,meremehed, töönarkomaanid jms.Eks elus tule kõike ette ja nüüd ühe naise juttu väga tõsiselt ka ei maksa võtta,mis valu ta siis jahimehe naiseks ajas?Siin foorumis on ju keegi varemki ütelnud,et kui ise asja ei tunne,siis ära kommi ja sellegi loo juures on noored mehed(vabandan Duma ees) kes ise veel naisega ei tegele.
noorus on ilus aeg
See kunagi siin foorumis ka ülesse kerkinud, aga mul tunne, et sellegi fabritseeritud pigem. Väga kahtlane, et naise elus muud pole, kui tema mehe jahilkäigud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Arvamus ....
See on ilmselt kaudne kättemaks mehele ja seda kahel põhjusel - pisut vähem tähelepanu naisele tänu hobile ...
Ja teiseks põhjuseks on hobile kulutatud raha !
Seda väljendab küll antud blogi selgelt ja üks-üheselt ...
kuid see on vaid arvamus ...
Ja teiseks põhjuseks on hobile kulutatud raha !
Seda väljendab küll antud blogi selgelt ja üks-üheselt ...
kuid see on vaid arvamus ...
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Üldiselt vaadates,siis tundub see naise hala rohkem ilukirjanduslik ja sellist joru võib ka sulepeast välja imeda.Jahimeestelgi päris põnev lugeda.
noorus on ilus aeg
Ühinen kodanik kakukesega...kuidagi väga kuiv blogi tundub. Eriti kui ridadevahelt lugeda välja, et tegu oleks nagu oma meest ja eriti jahti vihkavast memmest, et kogu ta s*tane elu käib ümber mehe jahilkäimisi...pullis*tt ma arvan 

Tundub vist Järvamaa kandist olevat, sulepeast see küll nüüd välja pole imetud.
Sulepeast (klaviatuurist) sääntseid asju eip tule .. tegu on reaalsete inimestega ja täiesti reaalse jahimehega.
Lood on head lugeda, sest elu ongi meil siin Maarjamaal eripalgeline.
Loodame heade lugude jätku
Lood on head lugeda, sest elu ongi meil siin Maarjamaal eripalgeline.
Loodame heade lugude jätku

Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.