tony kirjutas:Aga kus siis ei tüssata?
No Viljandi lähedal seenimaani pole probleemi olnud, tüssamise või petmisega!
tony kirjutas:Aga kus siis ei tüssata?
tony kirjutas:Vorsti nad oskavad tõesti teha.Kusjuures enne põlengut oli seal tehtud vorst tunduvalt parem.Ainult ühest asjast ei saa ma aru.Kui ma viin sinna 100kg liha ja sellele lisatakse veel 15kg pekki,siis kokku teeb see 115kg aga vorsti saan ma kätte ainult 90kg (andmed ei ole tõesed,võtsin hetkel laest aga umbes nii see käib).Kusjuures kodus hakkab see vorst imekiirelt kokku kuivama.Teinekord on lausa hirm,et kes keda:kas mina jõuan vorsti enne sügavasse panna või kuivab teine käte vahel kokku.Teadupärast peaks laskma teisel nädalapäevad seista,et siis maitseained ilusasti läbi käiks aga siis jälle jääb see nahk (kile) lotendama
kormoran kirjutas:Sain hiljuti maitsta tehtud seakonservi, see ei kõlvanud küll kuhugi, värv oli nagu keeduvorstil, ilus roosa. Vorsti nad võibolla oskavad teha, aga konservi küll mitte.
kormoran kirjutas:Sain hiljuti maitsta tehtud seakonservi, see ei kõlvanud küll kuhugi, värv oli nagu keeduvorstil, ilus roosa. Vorsti nad võibolla oskavad teha, aga konservi küll mitte.